Mit főzz vasárnap? Zseniális fogások a hét utolsó napjára

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma csicserikrémlevest hoztunk steak-kel és pohárkrémmel.

LEVES

Csicseriborsó-krémleves chorizóval

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Steak borsmártással, vajban párolt zöldbabkörettel

Recept itt!

Még több rostélyos itt!

DESSZERT

Gyors mascarponés somlói

Recept itt!

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk