Mit főzz szerdán? Mai hangsúlyos alapanyagunk a cékla

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma minden fogásba tettünk céklát: céklaleves, sült lazac és céklatorta.

LEVES

Kókusztejes céklakrémleves pirított fekete szezámmaggal

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Grillezett lazac mentás salátával

Recept itt!

Még több lazacos recept itt!

DESSZERT

Céklatorta, ahogy Sylvia készíti

Recept itt!

Még több csokitorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek