Mit eszel a moziban?

Mit eszel a moziban? Hiszed vagy sem, de árulkodik rólad, mi a filmek közbeni kedvenc nassolnivalód. 

A világ egyik legkellemesebb elfoglaltsága a moziban falatozni: popcorn, nachos, gumicukor, M&M’s, sokszor ezek együttes kombinációja. A HuffingtonPost sem tud lemondani a junk foodról, ennek ékes bizonyítéka, hogy összegyűjtötték, mire utalhat az, hogy mit választasz a mozi büféjében. A házilag elcsomagolt szendvicsek moziba cipelése már a múlté, a chipses-zacskó túlságosan zörög, popcornt meg szintén nem vihetünk az otthoni mikróból. Neked mi a kedvenced? Cukorka és pattogatott kukorica felváltva, vagy szigorúan vagy az egyik vagy másik? A kóla és popcorn klasszikusokon kívül sok minden kínálja magát nassolásra, íme:

Melyiket rendeled a film előtt?

M&M’s - abszolút klasszikus.

Kis adag popcornt rendeltél, de rábeszéltek a nagyra - könnyű eset vagy.

Vajas popcorn - ismét csak klasszikus, vicces figura lehetsz, talán egy kicsit hangos is.

Popcorn vaj nélkül - túl konzervatívnak tűnsz, lazíts egy kicsit!

Cukorkával teletömött zsebek - miért?

Nachos - lecsöpög, kiömlik, elmaszatolódik. Vagy nem?

Cukorkák és popcorn - téged szeret az univerzum.

Hot-dog - nálunk ez még kevésbé elterjedt, de aki a moziban a gyorskaják bármilyen változatát majszolja, azt igazán nem érdekli, mit gondolnak róla mások.

Megosztod a nagy adag popcornodat a két melletted ülővel - egyszerre utálatos és hálás szerep.

Savanyú cukorka, gumicukor - örök gyerek, játékos jellem.

Perec - vagy kiváló vagy nagyon rossz ízléssel válogatsz. Perectől függ.

(via HuffingtonPost)

Hozzászólások

Timcyykee

Én ritkán veszek a mozi büféjében bármit is... maximum egy kis kukoricát és a többi dolgot meg beviszem magammal amit el?tte a boltban megvásároltam. legyen szó gyorsétterem, chip, cukorka, nasi. De én jó párszor látok pl alufóliába csomagolt otthoni szendvicset is aki azt veszi el? :)))

Gaddemon

Én semmit. Utálom, hogy a moziban lehet enni-inni. Egész film alatt mást se lehet hallani, minthogy a chips-szel meg a popcorn zacskóval zörögnek, rágcsálnak, szürcsölik a kólát. És milyen disznóól marad ott utána... Ki lehet bírni 1,5 órát evés nélkül, de aki annyira éhes, menjen étterembe, ne moziba.

Kovács Györgyi

Húúúú,de örülök,hogy egy véleményen vagyunk!Már kezdtem azt gondolni velem van valami gond,de örülök,hogy a Te is azt gondolod amit én!!!! Üdvözlettel:Györgyi

Gaddemon

:-)

wiki01

Jaj, milyen alszent mindenki :D Termeszetesen a mozielmenyhez hozzatartozik a nassolas is. Mivel nem surun jarok moziba ezert megengedem magamnak es termeszetesen a nachost ki nem hagynam sajtszosszal es jalapenoval, es melle egy kis popcorn is, bar ez kettonknek :)

Törölt felhasználó

Szóval akinek más a véleménye mint neked az álszent? Szép.

Antalbaba

Már az egérszagú kukorica is tockost érdemelne, de az, aki azt a büdös sajtszószt beengedte a moziba remélem csuklik élete végéig:-( Kaja vmi közértb?l mondjuk egy perec meg egy Sportszelet, pia otthonról egy félliteresben, így jó esetben 1500-2000-b?l megúszom az egészet.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.