Mit eszel a moziban?

Mit eszel a moziban? Hiszed vagy sem, de árulkodik rólad, mi a filmek közbeni kedvenc nassolnivalód. 

A világ egyik legkellemesebb elfoglaltsága a moziban falatozni: popcorn, nachos, gumicukor, M&M’s, sokszor ezek együttes kombinációja. A HuffingtonPost sem tud lemondani a junk foodról, ennek ékes bizonyítéka, hogy összegyűjtötték, mire utalhat az, hogy mit választasz a mozi büféjében. A házilag elcsomagolt szendvicsek moziba cipelése már a múlté, a chipses-zacskó túlságosan zörög, popcornt meg szintén nem vihetünk az otthoni mikróból. Neked mi a kedvenced? Cukorka és pattogatott kukorica felváltva, vagy szigorúan vagy az egyik vagy másik? A kóla és popcorn klasszikusokon kívül sok minden kínálja magát nassolásra, íme:

Melyiket rendeled a film előtt?

M&M’s - abszolút klasszikus.

Kis adag popcornt rendeltél, de rábeszéltek a nagyra - könnyű eset vagy.

Vajas popcorn - ismét csak klasszikus, vicces figura lehetsz, talán egy kicsit hangos is.

Popcorn vaj nélkül - túl konzervatívnak tűnsz, lazíts egy kicsit!

Cukorkával teletömött zsebek - miért?

Nachos - lecsöpög, kiömlik, elmaszatolódik. Vagy nem?

Cukorkák és popcorn - téged szeret az univerzum.

Hot-dog - nálunk ez még kevésbé elterjedt, de aki a moziban a gyorskaják bármilyen változatát majszolja, azt igazán nem érdekli, mit gondolnak róla mások.

Megosztod a nagy adag popcornodat a két melletted ülővel - egyszerre utálatos és hálás szerep.

Savanyú cukorka, gumicukor - örök gyerek, játékos jellem.

Perec - vagy kiváló vagy nagyon rossz ízléssel válogatsz. Perectől függ.

(via HuffingtonPost)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek