Nem mindennapi füllentéssel jutott be Kanye West a Michelin-csillagos étterembe

Az emberek sok mindent megtesznek, hogy bejussanak egy híres étterembe, akár még hírességnek is kiadják magukat. A helyzet akkor válik igazán meglepővé, ha egy világhírű rapper egy ismert séf nevén foglaltat asztalt magának.

A San Franciscó-i Nari thai étterembe telefonhívás érkezett, hogy „valami Nomás embereknek” lenne szükség az utolsó pillanatban asztalra. Az étterem tulajdonosa és egyben séfje, Pim Techamuanvivit nagysikerű portfóliójában ott van a Naritól kevesebb mint két kilométerre található Michelin-csillagos Kin Khao, továbbá a szintén Michelin-csillagos Nahm Bangkokban, így senki sem lepődött meg, hogy René Redzepi, a két Michelin-csillagos dán étterem, a Noma séfje beugrana egy kóstolóra hozzájuk, és kipróbálná Techamuanvivit híres gaeng rawaengját.

Nem mindennapi füllentéssel jutott be Kanye West a Michelin-csillagos étterembe

A San Francisco Chronicle értesülései szerint az étterem felvette a rendelést, mivel a félig privát vacsoraszobájuk épp üres volt aznap estére, mert - mint bármely más normális hely tette volna - , arra számítottak, hogy Redzepi tiszteletét teszi náluk. Amikor a hatfős társaság megérkezett, Techamuanvivit próbálta felfedezni a maszkok mögött kollégája ismerős arcát.

Az egyik nő a társaságból a „legfélreesőbb asztalt kérte”, és bevezették őket a privát szobába. A személyzet hamar realizálta, hogy a „Nomás emberek” nem jönnek, és közben arra is rájöttek, hogy a társasággal a séfszakma egyik meghatározó alakja helyett a rap és újabban a divat fenegyereke, azaz Kanye West is megérkezett.

Néhány alkalmazott nagyon-nagyon izgatott volt” – mondta Techamuanvivit a Chronicle-nek. „A szakácsok azonban csalódottak voltak, hogy nem René az.” Azt Techamuanvivit nem árulta el, hogy pontosan mikor történt az eset, de csak múlt csütörtökön írt róla Twitter-oldalán:

Az egyik este valaki bedobta René Redzepi nevét a Nomából egy hatfős asztalfoglaláshoz az utolsó pillanatban a Nariba, és Kanye West sétált be.

https://twitter.com/chezpim/status/1410699376364818438?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1410699376364818438%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.foodandwine.com%2Fnews%2Fkanye-west-rene-redzepi-name-drop-nari-reservation-san-francisco

Az ételek – volt köztük gaeng rawang muan - felszolgálása után Techamuanvivit odament az asztalhoz, és megkérdezte a trükkös vendégektől: „Ki dolgozik a barátomnak, Renének?” A nő, aki a foglalás miatt telefonált, csak annyit válaszolt: „Ő nincs itt.”

Úgy tűnik, Techamuanvivit jót nevetett a helyzeten, és beszámolója szerint Kanye és a többiek nagyon kedvesek voltak, örültek az ételnek, és nem tűntek „rocksztároknak”. Azt is elmondta, hogy szerencse volt, hogy a félig privát vacsoraszobájuk épp szabad volt, mert ha tele van az étterem, akkor mindegy, hogy milyen híresség nevét mondják be telefonba vagy az ajtónál, garantáltan nem lesz helye.

Forrásunk volt


A híres/hírhedt rapperről itt olvashatsz többet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek