Elismert magyar séf csatlakozott a GÓRÉ étterem csapatához

Június 1-jétől új emberrel bővült a kisharsányi GÓRÉ csapata, aki innovációs és stratégiai séfként segíti majd a falusi fine diningban utazó étterem munkáját.

Június 1-jétől új emberrel bővült a kisharsányi GÓRÉ étterem csapata. Mészáros Ádámot nem igazán kell bemutatni a gasztronómia iránt rajongók számára, hiszen fiatal kora ellenére a nemzetközileg is elismert séf pályafutását Michelin-csillagok kövezik ki. A GÓRÉban új feladatok várnak rá, innovációs és stratégiai séfként segíti a falusi fine diningban utazó étterem munkáját.

Mészáros Ádám innovációs és stratégiai séfként lesz a Góré állandó csapatának tagja / Fotó: GÓRÉ / Facebook

Mészáros Ádám csatlakozott a GÓRÉ csapatához

Mészáros Ádám már bemutatkozott az idei Gourmet Fesztiválon és a pannonhalmi ART Pikniken a Góré színeiben. Hogy miként került a csapatba, arról Balogh Ildikó, a GÓRÉ tulajdonosa mesélt

Mi nem az eredményei miatt fogadjuk óriási szeretettel, hanem azért, mert amikor a főzésről beszél, épp úgy csillog a szeme, mint a miénk, és mint tudjuk, a világot a csillogó szempárok viszik előrébb.

Mészáros Ádám megjárta a legnívósabb hazai éttermeket / Fotó: GÓRÉ / Facebook

Ádám kisgyermekkorától tudja, hogy az ő otthona a konyhában van. Tehetségének kibontakozása nem sokat váratott magára: már huszonévesen beírta magát a nemzetközi gasztronómia legnagyobbjai közé.

Megjárta a legnívósabb hazai éttermeket, elnyerte a legrangosabb díjakat, miközben az elismerésekre csupán eszközként tekint. Egy Michelin-csillag számára nem a professzionalitásának falra függeszthető bizonyítéka, hanem egy ajtó, ami utat nyit a fejlődésnek.

A séf a jövő generációinak is szeretne maradandót alkotni / Fotó: GÓRÉ / Facebook

Azon kevesek egyike, aki nem a jelen sikerére hajt, hanem a jövő generációinak is szeretne maradandót alkotni. A sors furcsa fintora, hogy a GÓRÉ executive séfjével, Kállai Csabival a középiskola óta ismerik és szeretik egymást, így az eredményes közös munkát az emberi kapcsolódás is támogatja majd - tette hozzá Ildikó.

Mészáros Ádám mint innovációs és stratégiai séf elsősorban a GÓRÉ-koncepció teljessé tételéért dolgozik az elkövetkezendő időszakban.

Címlapfotó: GÓRÉ / Facebook

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...