Mesés ételeket készít kisfiának egy anyuka - Művészi alkotások a tányéron

Hogyan lehetne a mindennapos étkezés nem csak egészséges, de szórakoztató is a gyerekeknek? Egy anyuka kitalálta…

Laleh Mohmedi az unalmas zöldségféléket és az átlagos főfogásokat gondolta tovább kisfiának. Az amerikai asszony először csak egy palacsintából készült oroszlánt készített Jacobnak, aminek akkora sikere lett, hogy elindította saját blogját, aJacob’ Food Diariest.

Rajzfilmfigurák a tányéron. A képre kattintva megnézhetitek az alkotásokat...

A Laleh által készített műalkotásnak akkora sikere lett, hogy több amerikai tévécsatorna meghívta őt, de szerepelt Martha Stewart és Jamie Oliver műsoraiban is.

Ezeket olvastad már?

További inspirációk a Jacob’s Food Diaries Instagram oldalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek