Meg fogsz őrülni a szeletelt csokitól

Szeletelt sonka? Szeletelt sajt? Egy japán cég megcsinálta azt, ami eddig csak a csokifüggők álmaiban létezett, megérkeztek a szendvicsbe való csokoládészeletek is!  

Csokifüggő vagy? Noha a csokoládé tartalmaz olyan anyagokat, amelyek nagy mennyiségben függőséget is kiválthatnak, sokkal valószínűbb, hogy illata, gazdag íze és a szánkban olvadó csokoládé íze már önmagában felelős azért, hogy imádjuk. Egy 1994-es tanulmány például megállapította, hogy már egy szelet csokoládé elfogyasztása csökkenti a csokoládé utáni olthatatlan vágyat, azonban ugyanez az eredmény egy kakaót tartalmazó kapszula elfogyasztásával már nem váltható ki.

Ajapán székhelyű Bourbon vállalat (annak ellenére, hogy nevének hangzása inkább az alkoholtartalmú italok gyártására enged következtetni) a csokifüggőkre gondolva megalkotta a teljes megőrülést, a szeletelt csokoládét, aminek felhasználásához még egy online receptoldalt is létrehoztak.

Ez is érdekelhet!

Ez a világ leggyönyörűségesebb desszertje!

(via rocketnews24)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!