Meg fogsz őrülni a szeletelt csokitól

Szeletelt sonka? Szeletelt sajt? Egy japán cég megcsinálta azt, ami eddig csak a csokifüggők álmaiban létezett, megérkeztek a szendvicsbe való csokoládészeletek is!  

Csokifüggő vagy? Noha a csokoládé tartalmaz olyan anyagokat, amelyek nagy mennyiségben függőséget is kiválthatnak, sokkal valószínűbb, hogy illata, gazdag íze és a szánkban olvadó csokoládé íze már önmagában felelős azért, hogy imádjuk. Egy 1994-es tanulmány például megállapította, hogy már egy szelet csokoládé elfogyasztása csökkenti a csokoládé utáni olthatatlan vágyat, azonban ugyanez az eredmény egy kakaót tartalmazó kapszula elfogyasztásával már nem váltható ki.

Ajapán székhelyű Bourbon vállalat (annak ellenére, hogy nevének hangzása inkább az alkoholtartalmú italok gyártására enged következtetni) a csokifüggőkre gondolva megalkotta a teljes megőrülést, a szeletelt csokoládét, aminek felhasználásához még egy online receptoldalt is létrehoztak.

Ez is érdekelhet!

Ez a világ leggyönyörűségesebb desszertje!

(via rocketnews24)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek