Legyél te is a Nosalty limitált kollekciójának büszke (és tudatos) tulajdonosa

Új, limitált kollekciót indítunk itt a Nosaltynál: a divatos, vagány dizájnnal ellátott táskák, zsákok és konyharuhák akár már a ti háztartásotokat is gazdagíthatják, ráadásul a bolygónak is tesztek egy nagy szívességet a használatukkal. Jöhetnek?

Ebben az évben is különleges fókusszal töltöttük a júliust: a műanyagmentesség jegyében telt a hónap, próbáltunk nektek, az olvasóknak minél több tippet és tanácsot adni annak érdekében, hogy a jövőben együtt tehessünk minél többet a bolygónkért. Persze azt is tudjuk, hogy nem lehet egyetlen hónapra leszűkíteni a környezettudatosságot, ezért szerettünk volna egy olyan dologgal előrukkolni, ami egész évben hozzátehet egy kicsit a zöldüléshez. Ebből a nagy gondolkozásból végül egy olyan kollekció született meg, ami talán pont jó lesz erre a célra. Persze sok minden másra is.

Legyél te is a Nosalty limitált kollekciójának büszke (és tudatos) tulajdonosa

Büszkén mutatjuk be nektek háztartási kollekciónkat, amelynek megtervezésében a tehetséges Kránicz Dodó segített, aki minden kreativitását beleöntötte a termékeken felbukkanó kis alakokba.

Reméljük, hogy nektek is megtetszik majd a vászonszatyor, esetleg magatokra ismertek a brokkolit ölelgető fiúban vagy az almán ücsörgő lányban. Reméljük, hogy a hálós zsákok megtelnek majd nálatok azokkal a boldog, friss és zamatos zöldséggekkel, gyümölcsökkel, amelyek kívülről díszítik őket.

A termékeket ITT tudjátok megrendelni!

De elsősorban azt reméljük, hogy ezekkel a környezettudatos alternatívákkal egy kis változást hozhatunk az életetekbe, amelynek a bolygó biztosan, de talán ti is örülni fogtok.

A kollekció tényleg limitált: viszonylag kis darabszámban elérhetőek az egyes termékek, így valóban egyedi kiegészítőket kaptok – nem fogjátok mindenki vállán ezeket a szatyrokat látni.

A termékeket ITT tudjátok megrendelni!

Még most érdemes lecsapni egy-egy darabra, ugyanis bevezető áron, 4000 helyett csak 3000 forintért tudjátok megvenni a szatyrokat, zsákokat és konyharuhákat. Csomagban pedig még kedvezőbb az ajánlat: akár a teljes kollekciót is beszerezhetitek, mindössze 12.990 forintért!

Nem éri meg tehát habozni, a Nosalty új termékein lévő gyümölcsök és zöldségek már repesve várják, hogy bejárják veletek együtt a piacokat és boltokat!

A termékeket ITT tudjátok megrendelni!

További információt a termékekről illetve a rendelés és fizetés feltételeiről ITT találtok!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek