4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.

A levendula már szinte egyet jelent a napsütéses, pihentető nyárral. Nem véletlen, hiszen különleges illatos aromája megnyugtatja a testet és a lelket. A levendulák viszonylag lassan növekednek, ám nagyon szívósak, éppen ezért még a tápanyagban szegény talajban is simán eléldegélnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene őket időről időre egy kis tápoldattal segíteni. A boltokban és virágárusoknál kapható tápoldatokkal azonban érdemes vigyázni, mert ha túl sokat használsz belőlük, akkor ez negatívan befolyásolhatja a levendula növekedését. Itt jönnek be a képbe a konyhai maradékok, amelyek hozzájárulnak a növény fejlődéséhez.

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

Kattints a képre, hogy megtudd, milyen konyhai maradékoktól lesz erősebb a levendula!

Még több növényes tartalom:

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: