4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.

A levendula már szinte egyet jelent a napsütéses, pihentető nyárral. Nem véletlen, hiszen különleges illatos aromája megnyugtatja a testet és a lelket. A levendulák viszonylag lassan növekednek, ám nagyon szívósak, éppen ezért még a tápanyagban szegény talajban is simán eléldegélnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene őket időről időre egy kis tápoldattal segíteni. A boltokban és virágárusoknál kapható tápoldatokkal azonban érdemes vigyázni, mert ha túl sokat használsz belőlük, akkor ez negatívan befolyásolhatja a levendula növekedését. Itt jönnek be a képbe a konyhai maradékok, amelyek hozzájárulnak a növény fejlődéséhez.

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

Kattints a képre, hogy megtudd, milyen konyhai maradékoktól lesz erősebb a levendula!

Még több növényes tartalom:

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.