Nézd meg, ahogy Lakatos Márk elkészíti a legutáltabb ovis ételt!

Most egy nagyon érdekes étellel készültem nektek! Egy olyan specialitást fogok elkészíteni, amit szívből gyűlöltem az óvodában, ez pedig a finomfőzelék.

Az ünnepek utáni habzsolás mérséklésére egy kímélő főzelékkel készültem most nektek. Emlékeztek még az óvodai menza ragacsos ételére, a finomfőzelékre? A Konyhafőnökben újraértelmeztem ennek - az általam nagyon utált - ételnek a receptjét.

Halibutfilé finomfőzelékkel

Batonokra, azaz egyforma téglatestekre vágott zöldségekkel, mascarponés krémmel és egy szép szelet sült halibuttal, azaz laposhallal kiegészítve mutatok be most nektek egy olyan finomfőzeléket, ami tényleg finom - és még én is megeszem.

Nézzétek!

A receptet itt találjátok, hamarosan pedig újabb finomságokkal jelentkezek.

Csók,

Márk

És ezt olvastad már a Nosalty magazinján?

Lakatos Márk a második receptvideójában egy nem mindennapi desszertet tálal Nektek

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Címlapról ajánljuk

További cikkek