Lenyalt kanállal adták a fagyit az egyik gyöngyösi cukrászdában

Beleiszik a kávéba, és beleeszik a fagyiba az egyik gyöngyösi cukrászda alkalmazottja, ami még annyira nem is lenne baj, de amit ezután tesz, az nem túl gusztusos.

Lenyalta a fagylaltos kanalat az eladónő, aztán azzal adott fagylaltot a vásárlóknak, ez látszik egy felvételen, amelyet egy gyöngyösi cukrászdában készítettek. Az egyik helyi újságíró vette fel, és osztotta meg a Tényekkel, ahogy a cuki alkalmazottja lenyalja a kanalat, majd újra használja a fagylaltpultban.A cukrászdában tapasztalható helytelen kiszolgálásra már többen panaszkodtak.

Az eladónő állítólag beleiszik a kávéba, mielőtt felszolgálná, és a fagylaltot se megfelelően adja ki a vendégeknek. A cukrászban dolgozó alkalmazott tagadja az ellene felhozott vádakat. Szerinte semmi olyat nem tett, ami elítélendő tette, ő csak a fagylaltok tetejéről szedte le a rájegesedett részt.

A Nébih szerint, ha az eladónő tényleg a fent említett módon szolgálja fel a fagyit, azzal akár fertőzéseket, betegségeket is átadhat a vásárlóknak. A hatóságok kivizsgálják az ehhez hasonló eseteket, ha a felvételeket eljuttatják hozzájuk.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek