Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lekapcsolták a reptéren a férfit, aki 15 kilónyi palacsintával utazott

A reptéri dolgozók majd elájultak, szóhoz sem jutottak, amikor egy vendégmunkás 15 kilónyi kínai palacsintával a bőröndjében próbált becsekkolni. Ezt a sztorit figyeljétek!

Az egész reptéri személyzetet meghatotta a középkorú férfi magyarázata: a palacsintákat ugyanis édesanyja készítette neki, aki szeretett volna adni valamit a kínai újév ünnepén, amit haza tud vinni magával.

A kapásról készült felvételek – melyeken látható az egészen elképesztő méretű palacsintatorony – már bejárták a teljes social médiát, érthető módon. Az eset egyébként a Lukou Nemzetközi reptéren történt.

A kínai palacsinták – amelyeket eredetileg sós feltéttel fogyasztanak és nem édessel, mint Európában vagy Amerikában – úgy kerültek elő, hogy mérlegelésnél túl nehéznek bizonyult az utas bőröndje.

A fülön csípett úriember elárulta, hogy a csomagjának tetemes súlya nem csak a palacsintának volt köszönhető – egy másik tradicionális finomságot, üveges savanyított zöldségeket is csomagolt neki anyukája. De cuki.

Az utas szerencséjére a reptéri személyzet nem dobatta kukába a hatalmas adag finomságot, melyet a neten azóta  “súlyos anyai szeretetként" aposztrofálnak, ehelyett inkább felengedték a repülőre, hadd vigye magával. 

...ezek is érdekelhetnek még!

via asiawire

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!