Legyél ott a Last Vegas vetítésén!

Te se maradj le az igazi sztárparádét felvonultató Last Vegas budapesti vetítéséről, játssz velünk és nyerd meg az 50 db páros belépő egyikét!

Billy, Paddy, Archie és Sam gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a hatvanon túli csapat örök agglegénye, Billy végre beadja a derekát, és megkéri harmincas évei elején járó fiatal barátnője kezét, a négyes fogat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partyval búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Bár hőseinknél már javában a B oldal forog, eljött az idő, hogy újraéljék dicső ifjúságukat.

Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline neve a garancia rá, hogy a “nyugdíjas másnaposokként” emlegetett filmet látnod kell!

A film előzetesét itt találod

Ha te is szeretnéd elsők között látni a Last Vegas-t a pároddal vagy a legjobb barátnőddel, nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésünkre október 27-én éjfélig. Sorsolás október 28-án! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Játssz és nyerj!

A Last Vegas hőseinél már a cigi, az alkohol és a sós kaják is a tiltó listán állnak, de a Bűn Városában újra megélik az alkoholos mámort. Ha a féktelen bulizás helyett Te is szívesebben választod az otthoni borozást vagy pezsgőzést a barátaiddal, a NoSalty Webshopban garantáltan találsz hozzá valami izgalmas kiegészítőt!

Ötletek borhoz és sajthoz a NoSalty Webshopban

Aktív hűtő "Karaffe" a NoSalty Webshopban

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?