Legjobb piskótasütési praktikáink!

Mindenki mást mond. Te kinek a receptje alapján sütsz piskótát? Ha most kezdesz hozzá, és egy kicsit bizonytalan vagy, a legfontosabb praktikákat összegyűjtöttük neked!

Ahány tojás, annyi evőkanál liszt? Kell bele sütőpor vagy mégsem? Akkor mitől lesz olyan szép magas a tészta? Hogy nem ragad a formához? Hogyan szeleteljem, ha nem akarok vele morzsálni? Millió kérdés merül fel a piskótasütése előtt. Ha nincs egy jól bevált nagyirecepted, akkor most megosztunk veled pár alapszabályt és elkészítési lehetőséget. Fogadd meg őket, vagy kérj tanácsot piskótasütésben jártas rokonaidtól, és kezdj hozzá azonnal!

Még több piskótareceptért kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek