Legjobb piskótasütési praktikáink!

Mindenki mást mond. Te kinek a receptje alapján sütsz piskótát? Ha most kezdesz hozzá, és egy kicsit bizonytalan vagy, a legfontosabb praktikákat összegyűjtöttük neked!

Ahány tojás, annyi evőkanál liszt? Kell bele sütőpor vagy mégsem? Akkor mitől lesz olyan szép magas a tészta? Hogy nem ragad a formához? Hogyan szeleteljem, ha nem akarok vele morzsálni? Millió kérdés merül fel a piskótasütése előtt. Ha nincs egy jól bevált nagyirecepted, akkor most megosztunk veled pár alapszabályt és elkészítési lehetőséget. Fogadd meg őket, vagy kérj tanácsot piskótasütésben jártas rokonaidtól, és kezdj hozzá azonnal!

Még több piskótareceptért kattints ide!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...