Legjobb élesztős praktikáink

Nemsokára itt a karácsonyi sütik ideje – vásároljatok friss élesztőt a bejglisütéshez! De vajon tudjátok, hogyan válasszátok ki a legmegfelelőbbet? Mi segítünk!

Az élesztő egy természetes csodaszer – használatával a begyúrt tészta szobahőmérsékleten csodálatosan megkel. Kenyerek, péksütemények és más kelt tészták alapvető hozzávalója. A karácsonyi nagy sütés előtt egy-két praktikus tanáccsal kedveskedünk nektek, miként vásároljatok friss élesztőt, és hogyan használjátok, hogy ne okozzon gondot a felfuttatás, se a tárolás. Olvassátok, használjátok saját háztartásotokban az általunk összegyűjtött tudományt!

Ezeket olvastad már?

Még több kelttészta-receptet itt találsz!

Legújabb receptek

Házi libatöpörtyű

Aki szereti a töpörtyűt, az tudja, hogy frissen és ropogósan a legjobb. Ha magunknak megsütjük otthon, akkor tutira nagyon fog ropogni a fogunk alatt. Nem mellesleg, el tudunk rakni egy nagy ...

Pulykamell húsos töltelékkel

A töltött húst tálalhatjuk melegen ízlés szerint körettel... pl. krumplipürével és párolt káposztával, vagy éppen hidegen egy finom salátával. A pulykamell sütés közben nem szárad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...