Legjobb élesztős praktikáink

Nemsokára itt a karácsonyi sütik ideje – vásároljatok friss élesztőt a bejglisütéshez! De vajon tudjátok, hogyan válasszátok ki a legmegfelelőbbet? Mi segítünk!

Az élesztő egy természetes csodaszer – használatával a begyúrt tészta szobahőmérsékleten csodálatosan megkel. Kenyerek, péksütemények és más kelt tészták alapvető hozzávalója. A karácsonyi nagy sütés előtt egy-két praktikus tanáccsal kedveskedünk nektek, miként vásároljatok friss élesztőt, és hogyan használjátok, hogy ne okozzon gondot a felfuttatás, se a tárolás. Olvassátok, használjátok saját háztartásotokban az általunk összegyűjtött tudományt!

Ezeket olvastad már?

Még több kelttészta-receptet itt találsz!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek