A legízesebb krumpliköretek

Az ezerarcú krumpli mindannyiunk kedvence. Most 17 szuper köretet hoztunk nektek, amik annyira jók, hogy néha még főétel sem kell mellé...

Kevés olyan étel van, amihez ne illene a krumpli - annyi módon lehet elkészíteni, hogy néha még a körethez is legszívesebben azt esszük - különben hogy születhetett volna meg a krumplis tészta? Szaftos és sült, rántott és grill húsokhoz, zöldségekhez is pompás ötlet, ha elég kreatívak vagyunk. Most itt van 17 ötlet, hogy milyen krumpliköretet készíts az ebéd mellé. Némelyik annyira finom és kreatív, hogy magábanis megállja a helyét!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.