A leggyorsabb vitaminforrás

A legújabb italőrület a zöld turmixokhoz, préselt levekhez fűződik. Próbáld ki te is őket, hiszen általuk egyszerűen fedezheted a napi vitaminszükségleted nagy részét! (x)

Kövesd a legújabb kaliforniai trendeket, és igyál minél több zöld levet! Az USA keleti partján már jó ideje divat a zöldséglevek fogyasztása, és úgy tűnik, itthon is egyre többen követik ezt a példát. A leggyorsabb és hatékonyabb vitaminforrások egyike, ha frissen préselt leveket fogyasztasz. Szinte hetente nyílik új egészséges italbár, ahol turmixok és joghurtok mellett frissen facsart leveket is ihatunk. És nem csak az alapnak számító alma-narancs-sárgarépa kombót kínálják, hanem egyre gyakrabban zöld koktélokat is.

Ha megnézzük bármelyik a Top 8-10 szuper gyümölcsről, zöldségről szóló listát, mindig találunk néhány zöldséget is – brokkoli, spenót, kelkáposzta. Nincs ebben semmi meglepő, bár sokszor kicsit lesajnáltak ezek a zöldségek jellegzetes ízük miatt, de tápanyagtartalomban verhetetlenek. Rendszeres fogyasztásuk segít megelőzni a szívbetegségek, rák és egyéb krónikus betegségek kialakulását. Nemcsak a fizikai, de a mentális egészség megőrzésében is segítenek.

Az is igaz, hogy megkérik az árát a friss vitamin koktéloknak. De miért ne készíthetnénk el otthon saját magunk is ezeket az egészséges italokat? Szabadon kísérletezve, szezontól és hangulatunktól függően. Két dolgot kell fontolóra vennünk. Az egyik, hogy ha leveles zöldekből is szeretnénk otthon levet készíteni, fontos, hogy milyen készüléket választunk, mert nem mindegyik képes megbirkózni ezekkel az alapanyagokkal. A másik a megfelelő és jó minőségű zöldségek.

A Sana termékek, ahogy a nevük is jelzi, gyógyítanak az egészséges életmód támogatásával. Hosszú, tartós használatra tervezték őket. És nemcsak gyümölcslevet készíthetünk vele, de mogyoróvajat, bébiételt, gyümölcsfagylaltot és magtejeket (pl. mandulatej) is. (x)

Tudj meg többet az Eujuicers termékeiről itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek