Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Látnod kell DiCaprio arcát, ahogy a hintés nagymestere szórja neki a sót

Nincs kétség, az elmúlt hónapok legmenőbb internetes szakácsa képzeletbeli díját a #SaltBae becenéven futó török hentesnek, Nusret Gökçe-nek adjuk, aki felforgatta a világot.

A fiatal konyhamester alig egy hónapja robbantotta az internetet, akit kifinomult, de nevetségesen érzéki sózási stílusa és vicces sütési-főzési bravúrja repített a hírnév felé. A török bikát egyébként mára a legérzékibb konyhamesterként emlegetik, akiből árad a tesztoszteron, és aki úgy hinti meg sóval az ételeket, hogy ő lett minden háziasszony titkos szerelme.

Nem véletlenül ragadt rá a #SaltBae becenév is, avagy ő mindenki sózó szerelme.

A túltolt tökéletességétől népszerű hentes az internetnek köszönhetően annyira befutott, hogy csak Törökországban hat steakhouse-a van, hamarosan nyit New Yorkban is, addig pedig leginkább a Törökország, Dubai és Abu Dhabi tengelyen mozog, ahol már számos celebritás is megfordult nála – sőt, ő maga is egy két lábon járó nevezetesség lett.

Legutóbb például Leonardo DiCaprio kereste fel Abu Dhabiban a 32 éves Don Juant (szóval tényleg nem kispályás már a hentesünk), aki a színész tiszteletére személyesen tálalta a steaket, és elmaradhatatlan show-eleme, az érzéki sóhintés sem maradt el.

És igen. Leo arca mindent elárul, de mutatjuk közelebbről is.

Valamit tényleg tudhat a 2017 egyik legnagyobb jelenségeként aposztrofált fickó, hiszen Rihanna is őt népszerűsítette laza, hétköznapi viseletén:

Sőt, még Ben Affleck is:

És akkor még nem is mutattuk, hogy mennyire imádja az internet szexin sózó sztárhentest, akinek ikonikussá vált mozdulatát már elég sokan beépítették hétköznapjaikba, és voltak, akik már igazi mémként tekintenek rá.

Még a focisták is: 

Háziasszonyok ezrei szerte a világban:

És nemcsak a fine dining, hanem a street food vagy junk food rajongók is:

Hazai fronton például Istenes Bence is eljátszik az ikonikus mozdulattal:

Az interneten keringő mémekből pedig Dunát lehetne rekeszteni:

Ezek is elég jó kontentek:

(via Eater)

Szólj hozzá!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kuerschnerin
kuerschnerin Thu, 2017-02-09 23:01

Bocsánat - 150 centi alacsony és lajhácska, hogy mindezt ellensúlyozza, mint egy nyitott kandalló :-)

syrtis
syrtis Sat, 2017-02-04 15:42

Én nem értem ezt a hype-ot. Ez a "szakács" egy önimádó majom...

.Méhecske.
Méhecske / .Méhecske. Tue, 2017-02-07 21:33

Pontosan! :) Az Instagram oldalát érdemes átnézni, olyan arcokat vág, hogy csak na! :D Szerintem ráadásul nem lehet "akkora" mácsó, hisz köbö 150 centi magas lehet. De hát ugye: kinek a pap, kinek a papsajt! ;)