Látnod kell DiCaprio arcát, ahogy a hintés nagymestere szórja neki a sót

Nincs kétség, az elmúlt hónapok legmenőbb internetes szakácsa képzeletbeli díját a #SaltBae becenéven futó török hentesnek, Nusret Gökçe-nek adjuk, aki felforgatta a világot.

A fiatal konyhamester alig egy hónapja robbantotta az internetet, akit kifinomult, de nevetségesen érzéki sózási stílusa és vicces sütési-főzési bravúrja repített a hírnév felé.A török bikát egyébként mára a legérzékibb konyhamesterként emlegetik, akiből árad a tesztoszteron, és aki úgy hinti meg sóval az ételeket, hogy ő lett minden háziasszony titkos szerelme.

Nem véletlenül ragadt rá a #SaltBae becenév is, avagy ő mindenki sózó szerelme.

via GIPHY

A túltolt tökéletességétől népszerű hentes az internetnek köszönhetően annyira befutott, hogycsak Törökországban hat steakhouse-a van, hamarosan nyit New Yorkban is, addig pedig leginkább a Törökország, Dubai és Abu Dhabi tengelyen mozog, ahol már számos celebritás is megfordult nála – sőt, ő maga is egy két lábon járó nevezetesség lett.

Legutóbb például Leonardo DiCaprio kereste fel Abu Dhabiban a 32 éves Don Juant (szóval tényleg nem kispályás már a hentesünk), aki a színész tiszteletére személyesen tálalta a steaket, és elmaradhatatlan show-eleme, az érzéki sóhintés sem maradt el.

És igen. Leo arca mindent elárul, de mutatjuk közelebbről is.

via GIPHY

Valamit tényleg tudhat a2017 egyik legnagyobb jelenségeként aposztrofált fickó, hiszen Rihanna is őt népszerűsítette laza, hétköznapi viseletén:

Sőt, még Ben Affleck is:

És akkor még nem is mutattuk, hogy mennyire imádja az internet szexin sózó sztárhentest, akinek ikonikussá vált mozdulatát már elég sokan beépítették hétköznapjaikba, és voltak, akik már igazi mémként tekintenek rá.

Még a focisták is:

Háziasszonyok ezrei szerte a világban:

És nemcsak a fine dining, hanem a street food vagy junk food rajongók is:

Hazai fronton például Istenes Bence is eljátszik az ikonikus mozdulattal:

Az interneten keringő mémekből pedig Dunát lehetne rekeszteni:

Ezeket olvastad már?

(via Eater)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!