Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hanyatt vágta magát az internet az érzékien sózó hentestől

Ezúttal egy török hentes robbantotta az internetet, akit kifinomult, de nevetségesen érzéki sózási stílusa és vicces sütési-főzési bravúrja repített a hírnév felé.

A fiatal konyhamestert egyébként Nusret Gökçe-nek hívják, és legfőbb ismertetőjelei közé tartozik mediterrán temperamentuma, kifinomult és piperkőc stílusa, amit jól mutat, hogy hogy a konyhában lófarkban vagy copfban hordja a haját, és egyáltalán nem hajlandó tipikus séf-egyenruhákat magára húzni, inkább vasalt ingben vagy fehér pólóban, elegáns fekete nadrágokban és már most ikonikussá vált, kereklencsés fekete napszemüvegében produkálja magát.

Az török bikát egyébként mára a legérzékibb konyhamesterként emlegetik, akiből árad a tesztoszteron, és aki úgy hinti meg sóval az ételeket, hogy ő lett minden háziasszony titkos szerelme. Nem véletlenül ragadt rá a #SaltBae becenév is, avagy ő mindenki sózó szerelme.

Mutatjuk is azt az Insta-videót, ami a konyhai érzékiség kiskirályává tette őt:

A túltolt tökéletességétől népszerű hentes a húsokkal foglalkozó videós posztjaiban magukról az állatokról, az előkészületekről, sütésről, és a tálalásról is mutat olyat trükköket, amiket csak állítólag ő tud.

 

nusr_et (@nusr_et) által közzétett videó,

A 32 éves Don Juan egyébként hentes és étteremvezető egy személyben, csak Törökországban hat steakhouse-a van, és leginkább a Törökország, Dubai és Abu Dhabi tengelyen mozog, ahol már számos celebritás is megfordult nála – sőt, ő maga is egy két lábon járó nevezetesség lett.

Az internet is imádja a szexin sózó sztárhentest, olyannyira, hogy a legendássá vált mozdulatát már elég sokan megpróbálták utánozni, és voltak, akik már mémként is megrajzolták őt:

Ez is érdekelhet!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!