Ilyen árkülönbségekkel kapható a nyári kukorica a boltokban

A napokban tűnt fel az említett zöldség a boltláncok akciós újságjaiban, így már pontosan tudni lehet, hogy mennyiért kapható a mézédes, nyári csemege.

Nemrég jelentették be a boltláncok a már megszokott éves csemegekukorica akcióikat . „Az akciós újságok szerint a Lidl és a Penny üzletekben a kukorica darabja 249 forint, a Tescóban 219 forint, az Auchanban pedig 198 forint körül alakul" – írja a Pénzcentrum oldala. De a következő hetekben még változhatnak az árak. Mutatjuk, miért.

Ennyiért kapható a boltokban az egyik kedvenc nyári csemegénk

A szupermarketek akciós árai számítanak irányadónak

Idén a 27. héten 400 forint körül mozgott a csemegekukorica darabára. A korábbi évek adatai alapján a 28-29. hetek környékén szokott beállni a kukorica ára egy szintre, onnan pedig alig mozdul el.

Így egyelőre még nem tudni, hogy, 2023-ban hol lesz ez az ár, ám az áruházláncok akciós árai mindig irányadónak számítanak.

Mindeközben tavaly 180-200 forintos akciós áron kínálták a nyári csemegét, tavalyelőtt pedig a 150 forintos akciós ár számított általánosnak.

250-350 forintos átlagárra lehet számítani idén

Ha a tavalyi 200-300 forint közötti árakból indulunk ki, akkor a következő hetekben 250-350 forintért lehet majd beszerezni a mézédes csemegekukorica darabját.

Ezért az élelmesebb családoknak ajánlott az otthon megfőzött kukoricát a strandra vinni, hiszen a plázsokon 600-800 forintért árulják készen a csemegét...

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?