Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukkants be Kesha 5 milliós otthonába - nem semmi látvány!

Kesha extavagáns, eredeti, így nyilván az otthona sem lehet unalmas. 
Az öt hálószobás, öt és fél fürdőszobás Los Angeles-i otthon minden képzeletünket felülmúlja, ráadásul most nem kevesebbért, mint 5 millió dollárért eladó. 
 
 
A 33 éves énekesnőnek fantasztikus stílusa van: nemcsak letisztult, de nagyon modern is egyben. A nagy terekkel megáldott ingatlanba pedig aligha lehet belekötni, majdnem tökéletes. Szerencsés, aki a tulajdonosa lehet. 
 
A nappaliban egyértelműen a nagy ablakok és a fehér-fekete kontrasztja az uralkodó. A fehér kanapé légiességet ad a térnek, ahogy az üvegasztal is. 
 
 
A fehér dominanciája az étkezőben is folytatódik, ugyanis a székek itt is fehérek, az asztal pedig nem meglepő módon üveg, akárcsak a nappaliban.
 
 
A konyhába érve is jól látható az egész házat uraló modernizmus, ahol egy irreálisan hosszú konyhasziget is helyet kapott bárpulttal és hat székkel. A tetőtől-talpig beépített fa konyhában rengeteg tárolóhely lett kialakítva, természetesen a szekrények fogantyúk nélkül lettek kialakítva. 
 
A teret a lépcsőfeljáró töri meg, aminek korlátja természetesen üveg. A boros pince ezúttal nem az alaksorban, hanem közvetlenül a lépcső mellett kapott helyet. 
 
 
Nagyon szerethető a kert is, ahol több helyiség is kialakításra került: egy zártabb, intimebb rész és egy nyitott kert, valamint a medencés helyiség, ami a házibulik igazi központja lehetett az énekesnőnél. 
 
 
Nem semmi, igaz? 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!