Kristóf csodálatos gombakrémlevese

Kristóf először megpucolta a barna csiperkét, majd a séf tanácsára mégis beletette a levesbe a gomba héját, ettől lett ilyen csodálatosan szép színe. Mi is megkóstolnánk!

Gombakrémleves kolbászchips-szel Kristóftól

Hozzávalók

4 db barna csiperkegomba, 1 ek vaj, 2 ek olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, háromnegyed fej vöröshagyma, 1 szelet kenyér, víz, só, bors, 5 dkg kolbász

Elkészítés

  • Az apróra vágott hagymát olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az összetört fokhagymát.
  • Száraz serpenyőben gombachips-et pirítunk.
  • A hagymához vizet adunk, majd hozzátesszük a darabolt gombát.
  • A kenyeret kockákra vágjuk, majd pár szelet gombával megpirítjuk vajon.
  • Az egészet leturmixoljuk.
  • Kolbászt pirítunk külön mellé.

Tudj meg többet a Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek