Kristóf csodálatos gombakrémlevese

Kristóf először megpucolta a barna csiperkét, majd a séf tanácsára mégis beletette a levesbe a gomba héját, ettől lett ilyen csodálatosan szép színe. Mi is megkóstolnánk!

Gombakrémleves kolbászchips-szel Kristóftól

Hozzávalók

4 db barna csiperkegomba, 1 ek vaj, 2 ek olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, háromnegyed fej vöröshagyma, 1 szelet kenyér, víz, só, bors, 5 dkg kolbász

Elkészítés

  • Az apróra vágott hagymát olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az összetört fokhagymát.
  • Száraz serpenyőben gombachips-et pirítunk.
  • A hagymához vizet adunk, majd hozzátesszük a darabolt gombát.
  • A kenyeret kockákra vágjuk, majd pár szelet gombával megpirítjuk vajon.
  • Az egészet leturmixoljuk.
  • Kolbászt pirítunk külön mellé.

Tudj meg többet a Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Nosalty

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!