Kristóf csodálatos gombakrémlevese

Kristóf először megpucolta a barna csiperkét, majd a séf tanácsára mégis beletette a levesbe a gomba héját, ettől lett ilyen csodálatosan szép színe. Mi is megkóstolnánk!

Gombakrémleves kolbászchips-szel Kristóftól

Hozzávalók

4 db barna csiperkegomba, 1 ek vaj, 2 ek olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, háromnegyed fej vöröshagyma, 1 szelet kenyér, víz, só, bors, 5 dkg kolbász

Elkészítés

  • Az apróra vágott hagymát olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az összetört fokhagymát.
  • Száraz serpenyőben gombachips-et pirítunk.
  • A hagymához vizet adunk, majd hozzátesszük a darabolt gombát.
  • A kenyeret kockákra vágjuk, majd pár szelet gombával megpirítjuk vajon.
  • Az egészet leturmixoljuk.
  • Kolbászt pirítunk külön mellé.

Tudj meg többet a Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...