A kovászos uborka íze legtöbbünk fejében társul a kaporral is, ez pedig nem biztos, hogy mindig jó dolog, főleg ha ki nem állhatjuk. A legfőbb fűszerek ezen kívül a mustármag és a fokhagyma. Na de miért állunk meg itt? A savanyított zöldségek sokkal több ízt is elbírnának maguk mellett, sőt, akár ázsiai irányba is vihetjük őket, a csípősről nem is beszélve - szigorúan kapor nélkül, ha ahhoz van kedvünk. Összeszedtünk pár nem hagyományos fűszert a kovászos uborkádhoz, ötletelj innen!
Kattints a képre, és már nyílik is a galéria a fűszerekkel!
Receptajánlónk egy témára:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több nyári recept és konyhai trükk vár: