Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

"Könyörgöm, Jézus Krisztus is evett húst" - Schobert Norbi a vegánságról (is) beszélt

Schobert Norbi nyersen őszintén nyilatkozott arról, milyen jó érzés a siker és a pénz, valamint hogy mit gondol az állati eredetű ételek teljes kizárásáról.

Schobert Norberttel készített interjút a hetek.hu, aki beszélt picit gyerekkoráról, arról, hogy lett fitnessguru, és hogy mennyire jó volt anno kiköltözni az albérletéből és megvenni első BMW-jét és házát. Ja meg a vegánságról is kifejtette rövid véleményét.

„A mai napig három dolog motivál: a népszerűség, a pénz és az újítás vágya” – idézi Norbi egyik maradandó mondatát a hvg.

Érdemes megnézni az alábbi fotó hashtagjeit is...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schobert Norbi (Norbi Update) (@norbi_update) által megosztott bejegyzés,

„Én duci kisfiúként is élveztem az életet, nagyokat zabáltam, nagyokat tévéztem, moziztam. Igazából, ami zavart, hogy a lányok egy százkilós tini fiúval csak akkor akarnak járni, ha a szüleinek sok pénze van. Engem maximum ez zavart. A tanárom segítségével elvégeztem az akkori NASA-diétát, amivel sikerült lefogynom.”

A valaha túlsúlyos kisfiúból Nasa-diétával lefogyó, majd sikeres vállalkozóvá lett ex-rendőr, Schobert Norbi így vélekedik a most igazán trendi vegánságról:

  • Nem zárja ki, hogy legyen vegán menüje is ételszállító cége étlapján,
  • de úgy véli, szélsőséges divat
  • és az ember alapvetően húsevő, ragadozó. 

„Sokan vallási okból váltanak a vegán életmódra, de könyörgöm, Jézus Krisztus is evett húst. Az állatok nem egyenrangúak az emberekkel, az állatok táplálékok”  - na ezt adjátok össze, állatvédő vegánok.

 

Ezeket láttad?

fotó: instagram

 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!