"Könyörgöm, Jézus Krisztus is evett húst" - Schobert Norbi a vegánságról (is) beszélt

Schobert Norbi nyersen őszintén nyilatkozott arról, milyen jó érzés a siker és a pénz, valamint hogy mit gondol az állati eredetű ételek teljes kizárásáról.

Schobert Norberttel készített interjút a hetek.hu, aki beszélt picit gyerekkoráról, arról, hogy lett fitnessguru, és hogy mennyire jó volt anno kiköltözni az albérletéből és megvenni első BMW-jét és házát. Ja meg a vegánságról is kifejtette rövid véleményét.

"A mai napig három dolog motivál: a népszerűség, a pénz és az újítás vágya" - idézi Norbi egyik maradandó mondatát a hvg.

Érdemes megnézni az alábbi fotó hashtagjeit is...

"Én duci kisfiúként is élveztem az életet, nagyokat zabáltam, nagyokat tévéztem, moziztam. Igazából, ami zavart, hogy a lányok egy százkilós tini fiúval csak akkor akarnak járni, ha a szüleinek sok pénze van. Engem maximum ez zavart. A tanárom segítségével elvégeztem az akkori NASA-diétát, amivel sikerült lefogynom."

A valaha túlsúlyos kisfiúból Nasa-diétával lefogyó, majd sikeres vállalkozóvá lett ex-rendőr, Schobert Norbi így vélekedik a most igazán trendi vegánságról:

  • Nem zárja ki, hogy legyen vegán menüje is ételszállító cége étlapján,
  • de úgy véli, szélsőséges divat
  • és az ember alapvetően húsevő, ragadozó.

"Sokan vallási okból váltanak a vegán életmódra, de könyörgöm, Jézus Krisztus is evett húst. Az állatok nem egyenrangúak az emberekkel, az állatok táplálékok" - na ezt adjátok össze, állatvédő vegánok.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

fotó: instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?