Kommentelj, és nyerj Nespresso kávégépet!

Szeretnél egy csinos Nespresso Pixie Clips kávégépet? Most egyszerűen a tiéd lehet, hiszen csak kommentelned kell hozzá!

Elindult a Nespresso Kávépárbaj küzdelme, ahol 8 gasztroblogger - köztük jómagam - méri össze receptjét, amelyek közül Ti dönthetitek el, ki legyen a győztes! Nekem az Indriya from India kapszulából kellett megalkotnom egy kávékülönlegességet, íme az én receptem:

Kókusztejes mokka lassi

Hozzávalók két adaghoz:

  • 2 dl kókusztej
  • 5 db zöld kardamom
  • 2 ek méz
  • reszelt szerecsendió
  • 4 kapszula Indriya from India

Elkészítés

A kardamomokat megroppantjuk, egy edénybe tesszük, és hozzáadjuk a kókusztejet. Közepes lángon melegíteni kezdjük, de még mielőtt felforrna, elzárjuk a lángot, és hagyjuk kihűlni. A kihűlt kókusztejet átszűrjük, jégkockatartóba öntjük, és kifagyasztjuk. A jégkockát két pohárban elosztjuk, felöntjük őket dupla espressoval, a tetejükre mézet csurgatunk, és friss szerecsendiót reszelünk rájuk.

Kommentelj, és nyerj!

De hogy ne csak a bloggerek örüljenek a dicsőségnek, a kommentben szavazók között egy értékes Nespresso Pixie Clips kávégép kerül kisorsolásra! Ehhez nem kell mást tenned, mint ezen a linken a kép alá beírnod, hogy: "Kókusztejes mokka lassi"

A részletes játékszabályzatot itt találjátok!

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.