Klasszikus piskótareceptek felturbózva

Az egyszerű, klasszikus édességekre esküszöl, de mégis szeretnél belevinni valami extrát? Így készíts egyszerűen különleges édességet! (x)

Nagyi receptje újragondolva

Legyen szó a nagymama jól bevált vizes piskótájáról vagy egy fantasztikus csokis brownie-ról, ha végigcsorgatod egy adag Baileys krémlikőrrel, garantáltan nem lesz elég belőle egy adag. A receptet nyugodtan hagyományozd vissza a nagyinak! Hidd el, hálás lesz érte.

Baráti vacsora egy kis extrával

Mi lehet nagyobb meglepetés egy már kinézetre is csodás lávatorta vulkánnál, mintsem ha a közepéből krémesen és lágyan csordogáló Baileys bukkan a felszínre. Egy ilyen édes vulkánkitörés ismétlésért kiált!

Kávé helyett édes nyalánkság

A sokak által kedvelt tiramisu, az örök megunhatatlan desszert, és gyorsan különlegessé varázsolható, ha a piskótákat nem kávéba, hanem Baileysbe mártod. Csak győzz majd magyarázkodni, hogy mitől van ez a különleges íz!Jó étvágyat kívánunk!

Tudj meg többet a Baileys termékeiről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?