A KitchenAid 5 vadiúj, tavaszi virágos keverőtálat dobott piacra

Ha olyan szerencsés vagy, hogy van KitchenAid robotgéped, akkor azért, ha (még) nincs, akkor meg azért nézegesd meg az új tavaszi kollekciót!

A Le Creuset-hez hasonlóan a KitchenAid is mindig előrukkol valami újjal - a cég kreatívjai most a tavaszi tematikába vetették bele magukat, ami a keverőtálakat illeti. Gyönyörű, színes, virágos darabok kerültek napvilágra, amik annyira újak, hogy az egyikről még kép sincs!

A tavaszi kollekció egyik darabja

A porcelán keverőtálak, amik egyébként már így is rengeteg színben elérhetőek a klasszikus piroson kívül, ütés- és karcállóak, sőt bírják a mikrohullámú és a sima sütőt, a fagyasztót és mosogatógépet is.

A 4 leleplezett mintáról máris mondjuk, amit tudunk:

1. ) S c a n d i F l o r a l

Scandi Floral tál

A hófehér porcelán tálon megjelenő festett, színes, (kék, rózsaszín, piros és fehér) virágokat és az őket övező zöld növényeket skandináv virágminták inspirálták.

Ár: 84.99 dollár (~ 24 ezer Ft)

2. ) C o n f e t t i S p r i n k l e

Mini konfettis, geometrikus mintázat

A geometrikus, pici színes konfettikre hasonlító mintázatú keverőtálat nem csak szilveszterre ajánljuk, és ő is 84.99 dollárba (~ 24 ezer Ft-ba kerül.)

3. ) P a r a s o l

Parasol tál

A japán napernyők és (itt is) a skandináv virágminták adták a fő inspirációt - na meg a világ körüli utazások. Ára: 94.99 dollár (~ 26.600 Ft)

4. ) W h i s p e r i n g F l o r a l

A fehércsoki-színű tálra letisztult, halványszürke virággrafikák kerültek, és ő is 84.99 dollárba ( ~ 24 ezer Ft-ba) kerül.

Whispering Floral

5. ) W H I T E M E R M A I D LA C E

Az ötödik darab annyira titkos, hogy még kép sem kering róla az interneten. Annyit lehet róla tudni, hogy japán aranyhalak ihlették a grafikáját, és a zománca "színváltós", azaz reagens, ennek értelmében színei hol élénkké, hol halvánnyá válnak.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

18 (metró)csempe-variáció a konyhában - az egyik legmenőbb designelem

via és via

Címlapról ajánljuk

További cikkek