Kisorsoltuk a Facebook profil játék nyerteseit

Kisorsoltuk az első Facebook profil játék nyerteseit! A NoSalty kötényt Gubucz Erzsi felhasználónk nyerte, az 5 darab NoSalty Reisenthel bevásárlótáska is gazdára talált...

A NoSalty Reisenthel bevásárlótáskákat: Tibor Mária, Pearlilla, A.Kati, jade0123 ésferencz julianna felhasználóink nyerték, akiknek ezúton is gratulálunk!

Az első játék 2012. szeptember 4-éig tartott és mától 2012. szeptember 18-ig újraindítottuk újabb nyereményekkel!

Kilépek a NoSalty-ból és belépek a Facebook-profilommal itt >>

Címlapról ajánljuk

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Nosalty

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!