Kim Basinger három konyhában is serénykedhet villájában

A spanyol stílusú kúria méltó konyhát és étkezőt kapott. Nézzetek be Kim Basinger otthonába!

A Szigorúan bizalmas című ikonikus filmben látható spanyol villa egy alapos átalakításon esett át. A ház négy hálószobával és öt fürdőszobával rendelkezik, és ebben a villában élt a film főszereplője, Lynn Bracken, akit Kim Basinger alakított.

Elképesztő látvány!

A kúriában minden megtalálható, ami a spanyol életérzést megtestesíti: nagy terek, a fehér szín túlsúlya, kandalló, kovácsoltvas lépcső, boltíves ajtók és maximális elegancia.

A fehér az uralkodó szín a villában

Az 500 négyzetméteres otthonban természetesen több konyha és étkező is található. Furcsa mód a hacienda szívében elhelyezkedő központi konyha nem rendelkezik gigantikus méretekkel. A fehér és a márvány tökéletes választás az ablaktalan helyiségnek, az amerikai konyhapult pedig nemcsak a főzésben nagy segítség, egy laza családi vagy baráti összejövetelen kitűnő bárpultként/étkezőasztalként is funkcionálhat. A központi elem egyértelműen a lámpa, ami roppant egyedi, figyelemfelkeltő, és nem utolsó sorban tökéletesen bevilágítja a teret.

Az étkezőrész ugyancsak nem túlgondolt, mégis elegáns az orchideákkal és a faszékekkel

Meg kell hagyni, a kisebbik konyhát több fantáziával áldották meg: a kerti medencéhez közelebbi főzőhelyiséget a türkiz szín kifejezetten feldobja, a fehér elemeket és a padlóburkolatot pedig kiemeli. A koncepciót a letisztultság jellemzi, hiszen a falra egy darab konyhaszekrény sem került, sőt, egy függő polc sem.

A második konyhája is igazán egyszerű

Természetesen minden egyes Los Angeles-i villához tartozik egy olyan kerthelyiség is, ami a medencéken és a jakuzzin kívül kültéri konyhával és/vagy bárpulttal is rendelkezik. Ebben a mediterrán stílusú villában ezt nagyon egyszerűen oldották meg, de az eredmény mégis esztétikus és praktikus lett.

A kilátás mesés a kinti konyhából

Te melyik konyhában főznél a legszívesebben?

Forrásunk volt.

Címlapkép: United States


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.