Kiderült ki nyerte a Konyhafőnök 3. szériáját!

Gratulálunk Áginak és a többi versenyzőnek is! 

A Konyhafőnök 3 utolsó versenynapján Dani esett ki, így Ági lett a befutó!

Orbán Ágnes

Életkor: 38Foglalkozása: grafikusKedvenc ízvilág: a saját szájízem szerinti :)Kedvenc szakács: Gordon RamsayKedvenc saját recept: Étcsokis-kávés tortaKedvenc recept: Húúú... hát nehéz kiemelni egyet... Most épp a sütőtökös rizottó pörög nálunk, mert szezonja van a töknek. :)Saját specialitás: Igazából minden ételem saját specialitás, mert az összes receptet a saját ízlésemre szoktam formálni.Ha 5-10 mondatban kellene bemutatkozni, mit mondanál?"Nyitott, kreatív ember vagyok, érdeklődő, kísérletező szellem. Azt gondolom, ezek azok a tulajdonságaim, amik mindig előre vittek az életben, na meg persze a humor, ami sok zökkenőn átsegített. Négy gyermekes családanya vagyok és egy klassz férj büszke felesége. Szeretek a családom körében kikapcsolódni, legyen az bármilyen program a művészetektől a sporton át az evésig.Itthonról dolgozunk a férjemmel, így napi szinten főzök a családra, imádom őket “etetni".Álmom egy kis farm, ahol minden megterem és megél, amit csak elképzelek magunknak. Nagy vágyam, hogy a napi ételeinket teljesen saját alapanyagokból főzhessem majd meg."

Kisorsoltuk köztetek is a nyertest!

1 db saját márkás Reisenthel bevásárlótáska, 1 db NoSalty felnőtt kötény, 1db A Konyhafőnök esőkabát

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gratulálunk HOZSU77-nek!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Almás sütemények karácsonyra

Egy finom almás sütemény karácskor is megállja a helyét, szóval mindenképpen készítsünk egy tepsivel, hogy a család apraja-nagyja örüljön.