Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Keresik Győr kedvenc street foodját - ráadásul Ti szavazhatjátok meg, mi legyen az!

A Múzeumok Éjszakájával egybekötött Food Truck Show-ra 22 kocsi érkezik Győrbe most hétvégére, Te pedig megszavazhatod, melyik a legjobb fogás!

Az év legrövidebb éjszakáin kiderül, melyik street food a győriek kedvence. A hétvégi Food Truck Show-n kóstolófogásokkal is készülnek a kocsik, a helyiek vasárnapig voksolhatnak a szerintük legízletesebb street food-ra. A június 20-tól 23-ig tartó gasztrofesztiválon gurmet fogásokkal is készülnek: többek között szarvasgombás burgert, holland waffelt és vaddisznóhúsos szendvicset is kóstolhatnak a látogatók.

Sopron után hétvégén a győriek is megválaszthatják kedvenc street foodjukat. A Múzeumok Éjszakájával egybekötött Food Truck Show-ra 22 kocsi érkezik, akiknél csütörtökön kóstolóadagokat is lehet majd kapni. A versenyre minden kocsi a kínálata legjobbját nevezheti, ezekre szavazhatnak az érdeklődők. Érkezik desszert Belgiumból és Spanyolországból, de lesz sós, feketeerdő-sonkás waffel, különleges bagel szendvicsek és faszénen sült malacos batyu is.

A kocsikkal a Nefelejcs közben és a Rákóczi Ferenc utcán találkozhatnak az érdeklődők június 20-tól 23-ig. A szavazás állása folyamatosan követhető a weboldalon, vasárnap 18 órakor pedig kihirdetik, melyik street food lett Győr kedvence.

Szavazni online, itt tudsz!
 

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!