Kékpöttyös ravioli és kék mascarponekrém eperrel: olasz finomságok a #HÁZIMENZA LIVE-ban

Görgényi Fruzsi, a Barátok közt színésznője és Dobai Aty, a Holnap Tali sztárja az olasz fogások szerelmesei, most pedig mindenkit megfőztek ételeikkel a #HÁZIMENZA LIVE-ban.

A#HÁZIMENZALIVE-ban tegnap az olasz ízeké és a baráti hangulatú főzéseké volt a főszerep. Egy igazán összeszökött páros, a Barátok közt közkedvelt színésznője, Görgényi Fruzsi, és legjobb barátja, a szintén színész, vlogger és hobbiszakács, Dobay Aty vendégelték meg a nézőket, méghozzá egyenesen Fruzsi konyhájából. A készülő menü elég pazar ízélményt ígért: Fruzsi házilag gyúrt spirulinás tésztából dobott össze egy isteni sajttal töltött pöttyös raviolit specialitásával, gombamártással. Aty sem tétlenkedett, epres, kékre színezett mascarponés pohárkrémet készített, mi pedig nem győztük csodálni a finomságokat. Jó hírünk van, aNosaltyInstagramjánvisszanézhetitek az adást, és azt is, hogyan segítettek be a cicák!

Görgényi Fruzsi és Dobai Aty#HÁZIMENZALIVEvideóját ITTnézhetitek meg:

A Nosalty#HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett aNosalty Instagramjánelindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna,Anzselika Habpatron,Palya Bea,Földes Esztervagy Szabó Zsófi.

A #HÁZIMENZA LIVE kedden és csütörtökön este 7 órakor kezdődik, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?