Kedvenc Robin Williams-jelenetünk

Emlékeztek még arra a jelenetre, amikor a hétfőn elhunyt színész felgyújtja az egész konyhát? Nézzük most újra együtt!

Sokunkat szomorúan érintett a lenyűgöző amerikai színész, Robin Williams hétfői halálhíre. A színész rengeteg kedvenc filmünkben, köztük számos vígjátékban is játszott, ez utóbbiak közül pedig kétségtelenül az Oscar-díjas, 1993-ban megjelent Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című emelkedik ki leginkább mind humorát, mind pedig a színészi alakítás nagyszerűségét tekintve. A film egy gasztronómiai "vonatkozású" jelenettel is rendelkezik, amelyben a gyerekeitől eltiltott, hatvanas éveiben járó bejárónőnek álcázott apukát alakító Williams épp a konyhaművészetéről tesz tanúbizonyságot, és közben persze igen mókás perceket okoz nekünk.

(nyitókép: ScrapeTV.com)

Hozzászólások (1)

witch

Olvastam egy meghato tortenetet, egy kiskatona irta le iraki talalkozasat a hires szinesszel. Egy magas rangu tiszt meghivasanak tett eleget, de csak zartkoru eloadast tarthatott volna. Kijelentette, hogy addig mig a kiskatonakkal nem talalkozhat O nem hajlando elhagyni a laktanyat. Ez ugyan azt jelentette, hogy meg kell varja, amig megebedelnek, de O turelmes volt, sot mar mindenki szedelodzkodott (a stab, aki kiserte Ot) amikor O meg mindig beszelgetett es fenykepezkedett a kiskatonakkal. Nyugodj bekeben kedves Robin Williams. R.I.P.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.