Katalin hercegné őszintén beszélt arról, hogyan viseli a betegségét

Karácsony óta most először jelent meg nyilvános eseményen Katalin hercegné, aki nem sokkal előtte egy nyilatkozatot is kiadott állapotáról.

A hétvégén tartották III. Károly születésnapi parádéját, melyen Katalin hercegné is személyesen vett részt. Katalin hercegné karácsony óta most először jelent meg nyilvános eseményen, mely előtt egy nyilatkozatban kendőzetlen őszinteséggel beszélt az állapotáról. 

Katalin hercegné őszintén beszélt arról, hogyan viseli a betegségét

Alig várom, hogy jelen legyek a hétvégi királyi születésnapi parádén a családommal, és bízom benne, hogy csatlakozhatok néhány további nyilvános elfoglaltsághoz is. Ugyanakkor annak is tudatában vagyok, hogy még nem vagyok teljesen gyógyult

- fogalmazott a walesi hercegné a közleményben.

A hercegné ragyogott az eseményen, láthatólag jól viseli a kezeléseket. Nyilatkozatában is arról számolt be, hogy a jobb napokon igyekszik minél aktívabb lenni. 

Azokon a napokon, amikor jól érzem magam, öröm bekapcsolódni az iskolai életbe, időt tölteni azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak, valamint elkezdeni egy kicsit otthonról dolgozni. 

Persze a hercegné nem tagadja, hogy akadnak rosszabb napok is, és sok nehézséggel jár betegsége, melynek kezelései, vagyis a kemoterápia, még jó néhány hónapig eltarthat. 
„Remélem, csatlakozhatok még pár nyilvános eseményhez a nyáron, de tudatában vagyok annak, hogy még nem vagyok túl a nehezén".

„Megtanulok türelmesnek lenni, különösen a bizonytalanság mellett. Igyekszem elfogadni minden egyes napot, ahogy jön, hallgatok a testemre, és megengedem magamnak, hogy rászánjam ezt a nagyon szükséges időt a gyógyulásra” - írta bejegyzésének végén. 

Címlapkép: Max Mumby/Indigo/Getty Images


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!