Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karanténos receptkönyvet adtak ki az ország legismertebb szakácsai – a cél a jótékonyság!

Magyarország legismertebb szakácsai egy jótékony cél érdekében fogtak össze, és készítették el a Karantén Kantint, amit bárki beszerezhet online! 

Karantén Kantin címmel jelent meg az a 100 oldalas, digitálisan letölthető szakácskönyv, amely 20 elismert szakács és séf 40 különleges receptjét mutatja be. A szakácskönyv nem akármilyen jó célt szolgál: készítői a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Budapest Bike Maffia közreműködésével a frontvonalban dolgozó kórházi dolgozókat szeretnék támogatni élelmiszercsomagokkal. 

Az első cél: 120 húsvéti ebéd a Rókus Kórház karanténban dolgozó orvosainak és nővéreinek. 

,,Mi, a médiában gyakran megjelenő séfek és gasztronómiai szereplők ezzel az összefogásunkkal szeretnénk hangot adni annak, hogy mennyire nagyra becsüljük az egészségügyi dolgozók helytállását ebben a nehéz helyzetben, és hogy ebben a bizonytalan időszakban milyen fontos számunkra is az „együtt” kifejezés valódi tartalma.
 
Az elmúlt hetekben többen álltak be a tűzhelyek mögé, mint valaha, és többen etetik napi szinten a családjukat házikoszttal, mint valaha. Ezért azt találtuk ki, hogy segítő adományotokat ezzel a hasznos, receptekkel és ötletekkel teli szakácskönyvvel háláljuk meg" 
 
- olvasható az online szakácskönyvet bemutató internetes oldalon, ahol 3000 forint támogatói díj felajánlásával juthatunk hozzá a leghíresebb magyar szakácsok receptjeihez. 
 
A kezdeményezéshez olyan szakácsok csatlakoztak, mint Sárközi Ákos, Rácz Jenő, Wolf András, Krausz Gábor, Mautner Zsófi, Vomberg Frigyes, Vajda Pierre, Bernáth József, Pataky Péter, Jókuti András, Gianni Annoni, Wossala Rozina, Steiner Kristóf, Kovács Lázár, Gáspár Bea, Havas Dóra, Marton Adrienn, Fördős Zé, Lakatos Márk és Rákóczi Feri. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!