Karácsonyról maradt töltött káposztát árultak egy étteremben

Két, Temesvár melletti éttermet is bezáratott a helyi fogyasztóvédelmi hatóság, az egyiket azért, mert egy cseppet túlkoros töltött káposztát kínáltak a vendégeknek. 

Két romániai éttermet záratott bea fogyasztóvédelmi hatóság temesvári területi kirendeltsége, mert az éttermekben kritikán aluli állapotok uralkodtak. Egy lugosi éttermet a hatóság többek között azért záratott be, mert a vendégeknek még augusztusban is a karácsonyról megmaradt töltött káposztát kínálták fogyasztásra.

a 444.hu-n megjelent írás szerint a vendéglő dolgozói"abban reménykedve, hogy a vendégeknek nem tűnik föl: veterán fogást kaptak." A matuzsálemi káposzta mellett több szabálytalanságon is érték az említett éttermet, többek között lejárt szavatosságú, jelöletlen alapanyagokat találtak a konyhában, a húsokon nem tüntették fel, mikor és honnan szállították az étterembe, valamint például a megfőzött levest is a padlón tárolták.

A Temesvárhoz közeli éttermeket a vizsgálat idejére bezárták, így az ünnepi káposztát már senki nem tudja sem megnézni, pláne nem megkóstolni.

EZ IS ÉRDEKES:

Ezeket olvastad már?

via 444.hu, foter.ro, mediafax.ro

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek