Karácsonyi menüajánlatunk - a különleges ízvilág kedvelőinek

Minden évben bizonytalan vagy az ünnepi menüsort illetően? Segítünk! Rendhagyó, karácsonyi kiadású, "Mit főzzek ma" válogatásunk következik.

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma karfiollevest hoztunk tonhalas fasírttal és poharas desszerttel.

LEVES

Sáfrányos karfiolleves

Recept itt!

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Tonhalropogós pikáns tésztasalátával

Recept itt!

Még több halfasírt itt!

DESSZERT

Skót krémes

Recept itt!

Még több krémes süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek