Ez okozza a vörös elszíneződést a karácsonyi kaktuszod levelein

Most eláruljuk, hogy mi okozza a pirosas elszíneződést a karácsonyi kaktuszod levelein, illetve arra is kitérünk, miként lehet megoldani a problémát.

A karácsonyi kaktuszok gondozása szerencsére viszonylag egyszerű feladat, így ideális választás lehet kezdők számára is. Bár könnyen kezelhetők, időnként előfordulhatnak vörös elszíneződések a leveleiken, amelyek komolyabb problémára utalhatnak. Most megmutatjuk, miként tudod új életre kelteni a hőn szeretett karácsonyi kaktuszodat!

Forrásunk volt.


Még több növényekkel kapcsolatos érdekesség:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.