Jófogások gyümölcscentrifuga-vásárláshoz

Volt már gyümölcscentrifugád? Túl drágának találod, azért nem vásároltál idáig? Miért nem veszel használtan? Mi megmondjuk, mire figyelj. (x)

Jönnek az őszi borongós napok, a nyári, vitaminokban gazdag zöldségeknek, gyümölcsöknek pedig lassan lőttek. Egy egészséges, frissen készített gyümölcsitalért kiált a szervezeted. Itt az ideje, hogy beszerezd az őszi-téli megmentőd: egy gyümölcscentrifugát! Ha az alábbi szisztéma szerint választod ki, nagy gond nem történhet.

Teljesítmény

Jó teljesítményű motor (600-700 Watt) segítségével új szerzeményünk biztosan minden, a gépbe tett zöldséget vagy gyümölcsöt kiprésel nekünk. Nem kell aggódnunk, hogy egy keményebb cékla vagy sárgarépa tönkreteszi.

Sebességfokozatok

A többféle sebességfokozat ugyancsak a különböző keménységű zöldségek miatt jó. Magasabb fordulatszám = nagyobb hatékonyság.

A penge és a szűrő anyaga

Amennyiben hosszú távon szeretnénk üzemeltetni újdonsült gyümölcscentrifugánkat, csakis rozsdamentes acélból készült pengéjű és szűrőjű készüléket vásároljunk.

A gyümölcslétároló mérete

Ha csak egy picike edény áll rendelkezésünkre, amibe várjuk az égi mannát, akkor percenként le kell állítanunk a folyamatot. Éppen ezért legyen legalább 1 liter űrtartalmú a kivehető gyümölcslétároló.

Péptartó

A kivehető péptartó ugyancsak fontos kelléke a gyümölcscentrifugának. Ha minden alkatrész külön szétszedhető, akkor tudjuk könnyedén és egyszerűen elmosni őket. Ugyanakkor a tartó mérete itt is lényeges: minél nagyobb, annál hosszabban tudunk dolgozni ürítés nélkül.

Nagy bemenet

Itt a gép tetején elhelyezkedő nyílás méretére, ennek megfelelő nagyságára gondolunk. Ha túl kicsi, akkor szeletelhetjük a gyümölcsöket száz darabba, ezért inkább válasszunk nagyobb bedobónyílással rendelkező terméket. Így sok plusz munkától kíméljük meg magunkat! (x)

Egy Jófogásért kattints ide

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!