Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jó hír a futni vágyóknak! Hamarosan közösségi futóközpont nyílik a főváros szívében

Nagy változás történik a budapesti futóközösség életében, ugyanis az idei évben a belváros szívében nyit közösségi futóközpontot az adidas Runners Budapest.  
Több mint másfél év telt el az első adidas Runners Budapest edzés óta, de a futóközösség életében azóta sincs megállás. Az idei évben a város szívében megnyíló közösségi térben – a nemzetközi központokhoz hasonlóan – szakértők segítik majd a futni vágyókat a számukra legmegfelelőbb mozgásforma, táplálkozásmód és rehabilitáció kialakításában.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

adidas Runners (@adidasrunners) által megosztott bejegyzés,

 
Az elmúlt másfél évben hétről-hétre egyre nagyobb figyelmet kapott a futóklub, így a kiugró érdeklődésre való tekintettel az indulás óta közel 300 – átlagosan 50 futót megmozgató – edzést rendeztek meg, összesen több mint 1000 futó számára. A csapat Facebook csoportjába is rohamtempóban érkeztek a futás iránt elkötelezett tagok: ma már közel ötezren osztják meg nap mint nap legújabb futóélményeiket. A lelkesedésük annak is köszönhető, hogy a futóklub egy olyan szintrendszert kínál számunkra, amely pontokkal és jutalmakkal díjazza a részvételüket, így támogatva folyamatos és hatékony fejlődésüket.
 
Idén hazai terepen vezetik újabb mérföldkőhöz a csapatot: London, Párizs és a legnagyobb világvárosok után az idei évben Budapest belvárosában is megnyílik az adidas futóközpontja, ahol az edzések és workshopok mellett szabadidős programokkal is várják majd a futás iránt érdeklődőket.
 
 
„Hiszünk benne, hogy az együttműködés és együtt alkotás a közös fejlődésünk kulcsa. Az elmúlt másfél évben hihetetlenül szoros kötelékek alakultak ki a csapaton belül. A profi edzések és egészségtudatos életmód mellett minden másban is igyekszünk támogatni futóinkat. Az idén megnyíló futóközpontunk rengeteg új lehetőséget tartogat számunkra, illetve a futóink számára is” – árulta el Debreczeni Dóri, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya. 
 
„Az új központ létrehozásával szeretnénk még több sportolni vágyóhoz eljuttatni a közösségi futás élményét és támogatni őket a céljaik elérésében. A futóközponttal új szintre emeljük a városi futást Budapesten és még szorosabban bekapcsolódunk a főváros kulturális és sport életébe” – tette hozzá Végső Péter, az adidas brand activation managere. 
 
 
Az építési munkák megkezdése előtt a futóbázis jövendő helyszínét elsőként az adidas Runners Budapest trénercsapata vehette birtokba egy extrém urbánus fotózás keretén belül. A kamera mögött álló Bársony Bence fotóin az edzők olyan alkotóként jelentek meg, akik kreativitásukkal folyamatosan újraértelmezik a futás világát és a városi futás jelentését. Hamarosan az is kiderül, hogy mit sikerül kihozniuk a képeken látható helyszínből!
 
A futóklubról és az adidas Runners Budapest programjairól itt olvashattok bővebben. 
 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!