Jó ételhez jó bort!

A borok íze, aromája csak a megfelelő hőmérsékleten való fogyasztás során érezhető, élvezhető. Nincs szükséged sommelier-re, hűtsd, tárold egyszerűen őket saját otthonodban!

A bor otthoni környezetben való tárolása problematikus lehet, mivela hagyományoshűtőszekrények nem alkalmasak a különböző borok megfelelő hűtésére.A bortárolás praktikusés esztétikus eszköze a borhűtő, melyben akár polconként változó hőmérséklet állítható be, így többféle bortípus egyidejű tárolására és hűtésére is alkalmas.

Háztartási használatra elegendő egy különálló, a pult alá helyezhető, gurulós vagy a konyhabútorba építhető kisebb borhűtő, melybe mindig az aktuális eseményre, szülinapra előre készíthetjük fel a borokat a fogyasztásra.

A legmodernebb borhűtőmodellek már kihúzható polcokkal és két-három hűtési szekcióval rendelkeznek. Az átlátszó üvegajtó és a belső világítás betekintést enged, ellenőrizhetjük a behűtött borok mennyiségét és fajtáját, ugyanakkor a lakásban, konyhában mint hangulatvilágítás is megjelenhet. A küllemében rozsdamentes anyaghasználatú borhűtők a legdizájnosabbak és legtetszetősebbek.

Mindezek mellett jól mutat még egy a konyhapultba vagy szekrénybe épített bortároló fapolc is - ebben a behűtésre várakozó borokat optimálisan, fektetve tárolhatjuk a későbbi felhasználásig.

Keress bortároló polcot és hűtőt a Jófogáson most!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sütés nélküli sütemények húsvétra

Remélhetőleg jól fognak jönni ezek a sütés nélküli sütemények húsvétra: nagy szolgálatot tehetnek, ha a sütő bekapcsolása nélkül úsznánk meg az idei ünnepet. Mert így is lehetséges.