Jó blogot írni nem is olyan könnyű

Hetente jelentkezik majd most induló Gasztroblogger rovatunk. Saját tapasztalatból tudom, a blogírás komoly kihívást jelent. Akár egy recepthez, ehhez is szükségeltetik néhány hozzávaló.

Hozzávalók egy jó bloghoz: bátorság (hisz az első bejegyzéstől kezdve ország-világ olvashatja), kitartás (illik hetente több poszttal jelentkezni), őszinteség (ettől lesz hiteles), egyediség, stílusosság, szellemesség, önkritika, és folytathatnánk a sort. Egyszóval blogot írni, jó blogot írni, nem is olyan könnyű.

Ezt mutatták a néhány évvel ezelőtti saját tapasztalataim is, mikor egy rövid időre magam is belekóstoltam a blogolás világába. Minden elismerésem és tiszteletem a gasztrobloggereké, akiknek dupla kihívás jutott, hisz nemcsak írásaikkal, hanem csodás ételfotóikkal kápráztatják el a nagyérdeműt. Fogadjuk írásaikat szeretettel a jövő héttől jelentkező új rovatunkban, a Vendégbloggerben.

Hétről hétre egy-egy meghívott blogger (csak nálunk megjelenő!) bejegyzését olvashatjátok, reméljük, sokak örömére. Nektek, kedves felhasználóink, jó szórakozást kívánok ezekhez az irományokhoz! Nektek pedig, kedves Bloggerek, további sok örömet a konyhában, blogotokban, olvasóitokban, és kitartást az online kulináris naplóitok vezetéséhez!

Szeretettel:

S. Pápa Petra

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...