Jó blogot írni nem is olyan könnyű

Hetente jelentkezik majd most induló Gasztroblogger rovatunk. Saját tapasztalatból tudom, a blogírás komoly kihívást jelent. Akár egy recepthez, ehhez is szükségeltetik néhány hozzávaló.

Hozzávalók egy jó bloghoz: bátorság (hisz az első bejegyzéstől kezdve ország-világ olvashatja), kitartás (illik hetente több poszttal jelentkezni), őszinteség (ettől lesz hiteles), egyediség, stílusosság, szellemesség, önkritika, és folytathatnánk a sort. Egyszóval blogot írni, jó blogot írni, nem is olyan könnyű.

Ezt mutatták a néhány évvel ezelőtti saját tapasztalataim is, mikor egy rövid időre magam is belekóstoltam a blogolás világába. Minden elismerésem és tiszteletem a gasztrobloggereké, akiknek dupla kihívás jutott, hisz nemcsak írásaikkal, hanem csodás ételfotóikkal kápráztatják el a nagyérdeműt. Fogadjuk írásaikat szeretettel a jövő héttől jelentkező új rovatunkban, a Vendégbloggerben.

Hétről hétre egy-egy meghívott blogger (csak nálunk megjelenő!) bejegyzését olvashatjátok, reméljük, sokak örömére. Nektek, kedves felhasználóink, jó szórakozást kívánok ezekhez az irományokhoz! Nektek pedig, kedves Bloggerek, további sok örömet a konyhában, blogotokban, olvasóitokban, és kitartást az online kulináris naplóitok vezetéséhez!

Szeretettel:

S. Pápa Petra

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!