Jó blogot írni nem is olyan könnyű

Hetente jelentkezik majd most induló Gasztroblogger rovatunk. Saját tapasztalatból tudom, a blogírás komoly kihívást jelent. Akár egy recepthez, ehhez is szükségeltetik néhány hozzávaló.

Hozzávalók egy jó bloghoz: bátorság (hisz az első bejegyzéstől kezdve ország-világ olvashatja), kitartás (illik hetente több poszttal jelentkezni), őszinteség (ettől lesz hiteles), egyediség, stílusosság, szellemesség, önkritika, és folytathatnánk a sort. Egyszóval blogot írni, jó blogot írni, nem is olyan könnyű.

Ezt mutatták a néhány évvel ezelőtti saját tapasztalataim is, mikor egy rövid időre magam is belekóstoltam a blogolás világába. Minden elismerésem és tiszteletem a gasztrobloggereké, akiknek dupla kihívás jutott, hisz nemcsak írásaikkal, hanem csodás ételfotóikkal kápráztatják el a nagyérdeműt. Fogadjuk írásaikat szeretettel a jövő héttől jelentkező új rovatunkban, a Vendégbloggerben.

Hétről hétre egy-egy meghívott blogger (csak nálunk megjelenő!) bejegyzését olvashatjátok, reméljük, sokak örömére. Nektek, kedves felhasználóink, jó szórakozást kívánok ezekhez az irományokhoz! Nektek pedig, kedves Bloggerek, további sok örömet a konyhában, blogotokban, olvasóitokban, és kitartást az online kulináris naplóitok vezetéséhez!

Szeretettel:

S. Pápa Petra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek