Játssz, és nyerj jegyet a Jazz és Bor Piknikre!

Fantasztikus fellépők, csodálatos borok! Nyerj velünk egy páros belépőt a Balaton-parti Jazz piknikre!

Augusztus 8-9-én a festői balatoni falu, Paloznak utcái megtelnek élettel: helyi olaszrizlinget töltenek a poharadba, mellé termelői sajtokat és sonkákat falatozhatsz, a Tájház udvarán szól majd a jazz, a nagyszínpadon pedig a DePhazz, a Mezzoforte, a Mrs Columbo, a Peet Project és az ország legjobb jazz előadói lépnek fel.

Játssz most velünk, és nyerj egy páros belépőt az eseményre! Játékhoz segítséget itt találsz!

A III. Paloznaki Jazz és Bor Pikniken a kulináris élmények és a jazz alkotnak közös szólamot, hogy az egész valami csodálatos eleggyé álljon össze! Mindez a Balaton északi partján, egy órára Budapesttől! Az esemény szervezője a paloznaki Homola Pincészet, mely friss, reduktív borokkal és hordós érlelésű igazi minőségi tételekkel mutatja be a Balatonfüred-Csopaki Borvidék ízeit és értékeit.

A Balaton legnagyobb augusztusi bulija!

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik a minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született. Idén harmadik alkalommal rendezik meg a fesztivált a Balaton északi partjának egyik leghangulatosabb falujában. Két nap alatt két színpadon 15 országosan ismert jazz produkció ad koncertet. A 2014-es év kiemelt fellépői a DePhazz és a Mezzoforte, fellép a Djabe, Tompos Kátya, a Bin Jip, a Mrs. Columbo, a Tárkány Művek, a Hajdu Klára Quartet, Manoya, Herczku Ágnes & Sinha Róbert, a Smárton trió és a Peet Project, valamint színpadra lépnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei. A Paloznaki Jazz és Bor Piknik 2012-ben került először megrendezésre egy színpaddal, idén először két színpadon játszanak majd a zenekarok, a Microsoft Nagyszínpadon a sportpálya feletti domboldalon és a Homola Pincészet színpadán a Tájház udvarán.

A piknikhangulatot piknikkosarak és gasztrovásár biztosítja a paloznaki Homola Pincészet boraival és helyi termelők finomságaival, napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel pedig fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit.

Válaszolj a következő kérdésre, és nyerj egy páros belépőjegyet a Jazz Piknikre! Ha nem te nyernél, akkor se csüggedj, az elővételes jegyek még megvásárolhatóak itt!

A helyes válaszok beérkezését 2014. augusztus 1-ig várjuk. A válasz beküldésével minden résztvevő elfogadja a Játékszabályzatot és a Nosalty.hu látogatói feltételeit.

Játékhoz segítséget itt találsz

Az eseményről bővebben itt olvashatsz

A játék véget ért! A páros belépő nyertese:

Csengődi Ildikó

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

8 dolog, amit Meghan Markle sokat kritizált Netflix sorozatából tanultunk

Március elején debütált Meghan sussex-i hercegné új életmód műsora, a Szeretettel, Meghan, és a fogadtatás...hát, nem nevezhető pozitívnak. Az internet népe nagyítóval elemezte a műsort, hogy aztán ízekre szedje a legkínosabb pillanatokat. Minden hibája ellenére már bejelentették a Szeretettel, Meghan második évadát, ezért összegyűjtöttük, mi mit tanultunk a műsorból.

Szász Nóri

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...