Játssz, és nyerj jegyet a Jazz és Bor Piknikre!

Fantasztikus fellépők, csodálatos borok! Nyerj velünk egy páros belépőt a Balaton-parti Jazz piknikre!

Augusztus 8-9-én a festői balatoni falu, Paloznak utcái megtelnek élettel: helyi olaszrizlinget töltenek a poharadba, mellé termelői sajtokat és sonkákat falatozhatsz, a Tájház udvarán szól majd a jazz, a nagyszínpadon pedig a DePhazz, a Mezzoforte, a Mrs Columbo, a Peet Project és az ország legjobb jazz előadói lépnek fel.

Játssz most velünk, és nyerj egy páros belépőt az eseményre! Játékhoz segítséget itt találsz!

A III. Paloznaki Jazz és Bor Pikniken a kulináris élmények és a jazz alkotnak közös szólamot, hogy az egész valami csodálatos eleggyé álljon össze! Mindez a Balaton északi partján, egy órára Budapesttől! Az esemény szervezője a paloznaki Homola Pincészet, mely friss, reduktív borokkal és hordós érlelésű igazi minőségi tételekkel mutatja be a Balatonfüred-Csopaki Borvidék ízeit és értékeit.

A Balaton legnagyobb augusztusi bulija!

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik a minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született. Idén harmadik alkalommal rendezik meg a fesztivált a Balaton északi partjának egyik leghangulatosabb falujában. Két nap alatt két színpadon 15 országosan ismert jazz produkció ad koncertet. A 2014-es év kiemelt fellépői a DePhazz és a Mezzoforte, fellép a Djabe, Tompos Kátya, a Bin Jip, a Mrs. Columbo, a Tárkány Művek, a Hajdu Klára Quartet, Manoya, Herczku Ágnes & Sinha Róbert, a Smárton trió és a Peet Project, valamint színpadra lépnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei. A Paloznaki Jazz és Bor Piknik 2012-ben került először megrendezésre egy színpaddal, idén először két színpadon játszanak majd a zenekarok, a Microsoft Nagyszínpadon a sportpálya feletti domboldalon és a Homola Pincészet színpadán a Tájház udvarán.

A piknikhangulatot piknikkosarak és gasztrovásár biztosítja a paloznaki Homola Pincészet boraival és helyi termelők finomságaival, napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel pedig fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit.

Válaszolj a következő kérdésre, és nyerj egy páros belépőjegyet a Jazz Piknikre! Ha nem te nyernél, akkor se csüggedj, az elővételes jegyek még megvásárolhatóak itt!

A helyes válaszok beérkezését 2014. augusztus 1-ig várjuk. A válasz beküldésével minden résztvevő elfogadja a Játékszabályzatot és a Nosalty.hu látogatói feltételeit.

Játékhoz segítséget itt találsz

Az eseményről bővebben itt olvashatsz

A játék véget ért! A páros belépő nyertese:

Csengődi Ildikó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!