Játssz és nyerj Szemfényvesztők DVD-t!

A Szemfényvesztők az év meglepetésfilmje, amiben a Négy lovasként elhíresült illuzionista elképesztő mutatványokkal kápráztatja el a nézőket. Játssz és nyerd meg DVD-n!  

A nem mindennapi, izgalmas sztoriban a világ legjobb illuzionistáinak egy csapata bankot rabol, nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők.

Az izgalmas filmet olyan nagyszerű színészek teszik még szórakoztatóbbá, mint Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Michael Caine és Morgan Freeman. Ha szereted a csavaros sztorikat, a látványos trükköket, engedd, hogy a Négy lovas elvarázsoljon!

Nézzetek bele a Szemfényvesztők előzetesébe >>

Játssz és nyerj!

Louis Leterrier rendező fantasztikusan látványos filmjében elképesztő bűvészmutatványok és fergeteges akciók szögezik a képernyőhöz a nézőt. Kíváncsi vagy a varázslatra? Válaszolj kérdésünkre és nyerd meg az 5 DVD egyikét!

Válaszolj helyesen kérdésünkre október 24-én éjfélig, hogy te is a szerencsés nyertesek között lehess. Sorsolás: 2013. október 25-én! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget >>

Az izgalmas film mellé már csak egy gyors, egyszerű finomság kell és kész a tökéletes esti program! A NoSalty Webshopban kapható mini brownie sütőformával villámgyorsan készíthettek mennyei csokis sütiket, amiket tetszés szerint díszíthettek.

Lékué mini brownie sütőforma a NoSalty Webshopban

A játék kérdése

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?