Játssz és nyerj Jamie Oliver könyvet!

Hogyan készíthetsz el egy teljes menüt röpke 30 perc alatt? Játssz velünk és nyerd meg Jamie Oliver új szakácskönyvét, a 30 perceseket, amivel gyorsan főzhetsz finomat!

Hétköznap esténként, a munkából hazaesve sokszor nincs már kedvünk a konyhában bíbelődni. Mit tegyünk, ha mégis valami finomat szeretnénk vacsorázni, gyorsan? Jamie Oliver új módszerével nemcsak egy ételt, hanem egy komplett menüt is lefőzhettek röpke 30 perc alatt.

Jamie Olaszországa

Új szakácskönyvében, a 30 percesekben olyan recepteket próbálhattok ki, amik nem csak gyorsak, de finomak is. Jamie Oliver így ismertette röviden vadonatúj módszerét:

"Nem arról van szó, hogy engedj a minőségből. A lényeg, hogy szervezd meg a munkát, dolgozz gyorsan, és vess be ügyes mesterfogásokat – így szinte pillanatok alatt észbontóan finom ételeket tudsz az asztalra varázsolni. A 30 percesekben olvasható ételsorok mindegyikének leírása lényegre törő: semmi hókuszpókusz, csak lendületes, gyors főzés. A menüket úgy állítottam össze, hogy az egyes ételek jól passzoljanak egymáshoz; a receptek könnyen követhetők. A főzésnek ez a módszere arról szól, hogy célirányosan használjunk ki minden percet, érezzük jól magunkat, és a konyha nyerje vissza végre azt a funkcióját, amire kitalálták."

A könyvet a Bookline oldalán rendelheted meg

Játssz és nyerj!

Szeretnéd jobban megismerni és ki is próbálni Jamie új módszerét? Válaszolj kérdésünkre és nyerd meg a 4 db 30 percesek szakácskönyv egyikét!

Válaszolj helyesen kérdésünkre október 31-én éjfélig, hogy te is a szerencsés nyertesek között lehess. Sorsolás: 2013. november 4-én! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Hozzászólások (6)

Törölt felhasználó

"Válaszolj helyesen kérdésünkre október 31-én éjfélig, hogy te is a szerencsés nyertesek között lehess. Sorsolás: 2013. november 1-jén! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. A játék kérdése Ez a játék véget ért, hamarosan sorsolunk!" Ha október 31 éjfélig lehet válaszolni, akkor miért nem tudom a kérdést el?hozni? Miért írja azt, hogy véget ért????

morning25

Csatlakozom az el?ttem szólóhoz!!!!!! Engem is érdekelne eme érdekesség!!!

Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm, játszottam is :)

zsu9002

kulfoldrol nem lehet jatszani?

barsonye

Hát ma sem lehet játszani pedig még nem múlt el október 31-én éjfél!

Miss Lemon

Kedves barsonye! Javítottuk, éjfélig még lehet játszani! Üdv: Kata

barsonye

Kedves Kata, Köszönöm a segítséget! E.

hbbea

Még nincs éjfél... most is "véget ért" a kiírás.

Miss Lemon

Kedves hbbea! Javítottuk, éjfélig még lehet játszani! Üdv: Kata

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

További cikkek