Játssz, és nyerj Hamé dzsemeket!

A palacsinta lelke, a sütemények szíve, a kenyér társa. A fenséges Hamé dzsemeket most meg is nyerheted, ha helyes megfejtést küldesz egy kérdésünkre!

Szeretnéd megnyeri a két darab Hamé dzsemekből álló ajándékcsomag egyikét? Akkor nincs más dolgod, mint december 25-ig helyesen válaszolni a cikk alján található kérdésre.

Legyen élmény az étkezés!

A Hamé dzsemek nem csak vajas kenyérre vagy péksüteményre kenve, hanem zabpehellyel, joghurttal vagy pirítóssal is igazi élménnyé varázsolják a reggelit. A Hamé dzsemeket a legmodernebb kímélő technológiával készítik, melynek köszönhetően megmaradnak a gyümölcsben található fontos tápanyagok és vitaminok. Sokak fejében még mindig keveredik a dzsem és a lekvár fogalma. A dzsem és a lekvár közötti első szembetűnő különbség a gyümölcsdarabokban mutatkozik: a dzsemekben gyümölcsdarabok találhatóak. Amennyiben a termék minimum 35% gyümölcsöt tartalmaz, a dzsem megnevezést kapja, ha pedig 45% vagy annál több gyümölcs található benne, akkor az extradzsem megnevezéssel illetjük.

A napsütötte gyümölcsök íze köszön vissza a Hamé extradzsemekben. Minden Hamé extradzsemben minimum 45% a gyümölcstartalom. A dzsem alapja a legkiválóbb minőségű gyümölcs, mely pépesített formában kerül a termékbe. Gyümölcsdarabokat tartalmaz, lágyabb állagának köszönhetően vajas kenyérre kenve, de palacsintába vagy gofrira, illetve süteménybe is kitűnő választás.

Varázsoljátok még finomabbá a karácsonyi süteményeket a Hamé dzsemekkel, ráadásul most nyerhettek is vele! Nézzétek meg a Hamé karácsonyi nyereményjátékát!

Tudtad?

A dzsem és a lekvár közötti első szembetűnő különbség a gyümölcsdarabokban mutatkozik: a dzsemekben gyümölcsdarabok találhatók. Amennyiben a termék minimum 35% gyümölcsöt tartalmaz, a dzsem megnevezést kapja, ha pedig 45% vagy annál több gyümölcs található benne, akkor az extradzsem megnevezéssel illetjük.

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a két darab ajándékcsomag egyikét a Hamétól, nem kell mást tenned, mint 2013. december 25. éjfélig helyesen válaszolni az alábbi kérdésre. Sorsolás 2013. december 27-én! Az válaszok beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sütés nélküli sütemények húsvétra

Remélhetőleg jól fognak jönni ezek a sütés nélküli sütemények húsvétra: nagy szolgálatot tehetnek, ha a sütő bekapcsolása nélkül úsznánk meg az idei ünnepet. Mert így is lehetséges.