Jamie Oliver Magyarországra jön!

Jó, nem ő maga személyesen, hanem a nevével fémjelzett magazin magyar nyelvű kiadása érkezik tavasszal!

Miközben a gasztronómiai világ Lyonra veti vigyázó szemeit, azalatt itthon is pörögnek a hírek, nem is akármilyen hírek! Egy friss közlemény szerint jön a Jamie Magazine magyar kiadása!

Arcom a hír hallatán:

A Mediainfó úgy tudja, hogy az első szám március végén jön a Libri-Shopline Kiadói csoport gondozásában. 100 oldalnyi prémium minőségű tartalomra számíthatunk, és csakúgy, mint az eredeti kiadásnál, úgy a magyar vonatkozás tekintetében is együttesen kívánják megszólítani mind a női, mind pedig a férfi olvasókat.

Hajós Szandra, az újdonsült lap főszerkesztőjének szavai arra engednek következtetni, hogy nem igen fognak változtatni a tematikán sem: több lesz mint egy receptgyűjtemény, hiszen helyet kapnak majd az utazás és életmód témakörében íródott cikkek is. Mindehhez valószínűleg megtartják az eredeti papírt, amit én imádok (ez a matt, kartonhatású csoda), és természetesen némi saját tartalmat is hozzácsapnak a nemzetközi licenszhez.

Én tényleg izgatottan várom, mert ha valaki azt mondaná, hogy csupán egyetlen magazinra fizethetek elő hátralevő életemben, akkor az a Jamie lenne. Elképesztően friss, mai tartalmakat adnak, izgalmas receptekkel. Ez utóbbi alatt azt értem, hogy zseniálisan találják meg azokat a csavarokat, amivel a "hétköznapi" ételeket valóban fel lehet dobni. Nem titkoltam sosem, hogy én rengeteg inspirációt nyerek belőlük, és bízom benne, hogy a magyar kiadásban is érvényesülni fognak ezek a szerethető tulajdonságok. Elképzelhető, hogy többé nem kell annyira elvetemültnek lennem, hogy minden hónapban 2690 magyar forintot adjak ki azért, hogy a lapozgathassam a brit kiadású Jamie Magazine legújabb számát? Így legyen!

Hozzászólások (3)

morzsamorzsa

fujj, micsoda kattintásvadász cím!

Taju

Teljesen egyetértek. Felhígul ez is. Egyébként pedig, nézem Jamie m?sorait, jegyzetelem az izgalmas recepteket, vagy pedig a blogján megkeresem ?ket. Semmi szükség el?fizetnem a magazinra.

magdi673

Akkor többet nem kell a fiamnak Írországból hazapostázni a lányomnak az ott megjelent számot . Megszállott Jamie rajongó, járt a Dublini Jamie Oliver étteremben is !

kecskekaposzta

A tervezett ár szerintem nagyon magas, determinálni fogja az el?fizet?k vásárlók számát

Címlapról ajánljuk

Hogyan tovább, Balaton? – Ez lehet az éttermek sorsa a...

Hiába volt két nagyon jó éve a Balatonnak, az idei nagy nyitás miatt a turisták ismét külföldön nyaralnak, a magyar éttermeket mindeközben a munkaerőhiány, az infláció és az energiaválság is fenyegeti. Mi lesz az éttermekkel a balatoni vendéglátósok szerint? A Nosalty Hogyan tovább? - című sorozatának új részében erről kérdeztük a szakmabelieket.

Nosalty

További cikkek