Megorroltak a nézők Jamie Oliverre új főzőműsora miatt

Nemrég indított új főzőműsort a sztárséf, mely cseppet sem nyerte el a nézők tetszését.

Jamie Oliver az egyik legnépszerűbb séf a világon, így azt gondolhatnánk, amihez csak hozzányúl gasztrotémában, az arannyá válik. Sajnos úgy tűnik, ez nem teljesen igaz, ugyanis legújabb főzőműsora, melyben airfryerrel készült ételeket készít, igencsak megosztotta a rajongóit.

Jamie Oliver az első adásban egy igazán kompakt menüt tett össze. Currys sült csirkét, sajtos és metélőhagymás pogácsát, valamint „Sült Alaszka” nevű desszertet készített a forrólevegős sütőben.

Jamie most megmutatja nekünk, hogyan párosíthatjuk a gasztrotudásunkat a legújabb konyhai őrülettel, miközben finom ételeket mutat be innovatív módszerekkel, hogy a legtöbbet hozzuk ki a forrólevegős sütőnkből

– hangzik el a főzőműsor felvezetésében.

A nézők azonban többen kiakadtak a főzőműsor koncepcióján, és ennek hangot is adtak a közösségi médiában: „Mi lesz a következő? James Martin mikrohullámú sütővel? Rick Stein lassú főzővel? Ez a főzőműsor egy vicc!” – írta az egyikük. Egy másik gúnyosan megjegyezte, hogy Jamie bizotsan szakácskönyvet is kiad majd a témában.

Elvétve azért akadtak pozitív hozzászólások is, melyek szerint kifejezetten hasznos, hogy Jamie segít bemutatni a különböző praktikákat az airfyerrel kapcsolatban.

Neked mi a véleményed arról, hogy egy profi szakács airfryert használ?

Forrásunk volt.


Még több Jamie Oliver:

Címlapról ajánljuk

További cikkek