Jakupcsek Gabriellával, Görög Zitával és más sztárokkal készítettünk sajtos finomságokat

Sütőtök krémlevest, brownie-t és még egy csomó finomságot készítettünk Medve sajtból.

Mindenki tudja milyen az, amikor a hirtelen beállító rokonokat kell valamivel megkínálni, amikor az edzésről hazatérő farkaséhes gyerek a haverját is hozta magával, amikor szalad a ház és nincs idő órákig a konyhában pepecselni, vagy éppen a közös albérletben fogyott el az összes hazai. Ilyenkor jöhet jól egy olyan régi ismerős segítsége, ami mindig kéznél van. A Medve sajt november végi főzős kurzusán sztáranyukák segítségével mutatta meg, hogy pont az ilyen helyzetekre találták ki.

„Magyarország népszerű sajtmárkájának képviselőjeként nagyon büszke vagyok arra, hogy a Medve sajt évtizedek óta a családok kedvence. Mottónk, hogy: Gyorsan, egyszerűen finomat. Időről-időre arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen kiváló tulajdonságok mellett a Medve sajt rendkívül sokoldalúan felhasználható.” – mondta Wilheim Gábor marketingigazgató

Ennek bizonyítására olyan népszerű sztáranyukákat kért fel, akik örömmel hozták el és főzték meg kedvenc sajtos receptjeiket. Ebben közkedvelt gasztrobloggerek mellett a Chefparade elismert konyhafőnöke Bartal Sándor is segítségükre volt, aki néhány apró trükkel varázsolta még ínycsiklandóbbá az ételeket.

Elsőnek Jakupcsek Gabriella jolly joker receptje egy zöldfűszeres- aszalt paradicsomos mártogatós készült el. A kenyérrel és zöldségcsíkokkal is kiváló finomság szinte el is fogyott, amire Epres Panni sütőtök krémlevese megfőtt. Ebben az volt a különleges, hogy Panni pankó morzsába forgatott ropogósra sütött sajttal bolondította meg a levest. Pelleréknél teljesen összekuszálódtak a családi szálak, mert amíg Mariann Lukács Mikivel együtt sütött töltött cukkínit, addig Anna egy padlizsánnal és magvas sajtgolyókkal ízesített, látványnak is tökéletes kevert salátát állított össze. A legnagyobb sikert talán Görög Zita sajtkrémes brownie-ja érte el, ami nemcsak finom volt, hanem meglepően gyorsan el is készült.

„Gyakorlott háziasszonynak tartom magam, minden nap főzök a családomnak, de még én is tanultam néhány új trükköt. Különösen izgalmas volt, hogy mennyiféleképpen felhasználható egy ilyen egyszerű alapanyag” – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.

Gyorsan finom és tápláló ételt készíteni nem ördöngösség. A hazai sajtpiac egyik legrégebbi márkájaként a komoly hagyományok mellett a Medve sajt folyamatosan meg is újul. Háromféle kiszerelésben – kockasajt, szendvicskrém és tömlős sajtkrém – összesen tizenhétféle ízváltozatban érhető el, így valóban mindenki megtalálhatja a családja ízlésének legmegfelelőbbet, legyen szó közös reggeliről, étkezések közötti csemegéről, ínycsiklandó süteményről vagy egy kiadós ebéd alapanyagáról.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...