Itt a legújabb gasztro-őrület: joghurtsajt

Találós kérdés: újdonság, nagyon finom, és rögtön a család kedvencévé válik, mi az?

Igen, ez a Hajdú joghurtsajt, ami egy vadiúj finomság. Sőt, rögtön 3 finomság, hiszen natúr ízben, de görögös és olaszos fűszerezéssel is kapható.

De mi is az a joghurtsajt?

Ez egy krémes sajtféleség, ami hihetetlenül sokoldalú. A Földközi-tenger vidékén és a Közel-Keleten Labneh néven már régóta ismert, tradícionális kedvenc, mely mostantól végre a magyar családok számára is elérhető.

Szeretnéd feldobni szendvicsed valami különlegessel? Csak kend a kenyérre a joghurtsajtot, és cseppents rá egy kis olívaolajat! De ez még nem minden! Akár a tejfölt, joghurtot, vaj- és sajtkrémet is helyettesítheted vele, sőt, szószokhoz és mártogatókhoz is nagyszerű választás. Igazi gourmet vagy? Próbáld ki a natúr joghurtsajtot házi fagylalt alapanyagaként is!

Ha odafigyelsz táplálkozásodra, ezt is érdemes tudnod: a Hajdú joghurtsajtokban található fehérjék 90%-a rendkívül jól hasznosítható savófehérje. Ez az értékes fehérjeforrás az összes nélkülözhetetlen esszenciális aminosavat tartalmazza. Nem véletlenül kapta meg az Év Terméke díjat 2016-ban…

Kóstold meg és nyerj!

Az ízélmény mellett most rengeteg nyeremény is vár rád, ha megkóstolod a Hajdú sajtokat. Vásárolj bármilyen Hajdú sajt terméket 2016. szeptember 30-ig, gyűjtsd a pontokat, és játssz az értékes nyereményekért:

Fődíj - 1 db Volkswagen Polo Allstar gépkocsiHeti nyeremény - 1 db Steba VG90 grillsütőNapi nyeremény - 3 db Hajdú sajt partyhűtőKülöndíj - 2 fős utazás a Győri Audi ETO KC kézi csapattal egy BL meccsre

Irány a játék, irány a nyeremények: www.hajdusajt.hu

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...